Redefinirajte iskustvo u dizalu

Poboljšajte korisničko iskustvo dizala s pomoću informacija u stvarnom vremenu u pokretu, a na temelju osvjetljenja dizala stvorite uzbudljiv, višeosjetilni doživljaj vožnje. Osim LED rasvjete za dizala mogu se dodati i druge nadogradnje pametnih zgrada kako bi se stvorio najbolji doživljaj dizala.

img_20180725_BS_KONE_AMOSREX_058-1440x670

Korisničko iskustvo | inovativne nadogradnje za postojeće zgrade – KONE

img_functional-durable-materials-APA-680x383

Funkcionalni, izdržljivi materijali

Osmislite iskustvo dizala uz unutrašnjost kabine koju nikad nije bilo jednostavnije čistiti, održavati i čuvati u odličnom stanju zahvaljujući našem novom rasponu inovativnih materijala, uključujući završnu obradu na kojoj ne ostaju tragovi otisaka prstiju.

Revolucionarna rasvjeta za dizala

Naša nova ponuda LED rasvjete za dizala obuhvaća difuzno, izravno i neizravno osvjetljenje koje se može upotrijebiti za stvaranje pravog ugođaja za zadivljujuće osvjetljenje kabine dizala.

img_impactful-lighting-APA-680x383
img_KONE-Elevator-Call-680x383

Rješenja za zdravlje i dobrobit

Stručnost društva KONE, zajedno s nizom rješenja za zdravlje i dobrobit, poboljšava iskustvo dizala povećavanjem sigurnosti i doprinosom zdravijem okružju u zgradi.

Inspirativna rješenja za infozabavu

Od zaslona za infozabavu u kabini koji su elegantni, jasni i koji se jednostavno mogu ažurirati do potpuno prilagodljivih medijskih sadržaja, dizala KONE klase DX pružaju korisničko iskustvo koje informira, zabavlja i nadahnjuje putnike.

img_infotainment-solutions-APA-680x383
U društvu KONE ljudi su nam na prvom mjestu. Vjerujemo da gradove možemo učiniti boljim mjestima za život stavljanjem naglaska na inspirativna iskustva koja se temelje na potrebama i opažanjima stvarnih ljudi. – Timo Tiainen, direktor, Concepts and Design

Digitalno omogućen dizajn za iskustvo dizala koje se neprestano razvija

Obojite zidove LED rasvjetom dizala kako biste stvorili pravi ugođaj, privukli putnike privlačnim oglasima preko cijelog zida i promjenjivim objavama na društvenim mrežama te dodatno obogatili iskustvo dizala odgovarajućim zvukovima.

Suptilni, prilagodljivi uzorci

Naša opsežna ponuda uzoraka osmišljena je tako da bude prilagodljiva i funkcionalna te vam pomogne stvoriti suptilno, ali impresivno korisničko iskustvo dizala koje savršeno odgovara dizajnu vaše zgrade, a istodobno je jednostavno za čišćenje i održavanje.

Široka paleta različitih boja i materijala

Na temelju opsežnog istraživanja i bliske suradnje s kupcima stvorili smo paletu boja i materijala koja uvelike olakšava pronalaženje kombinacije koja savršeno odgovara vašoj viziji dizajna.

img_KONE DX Design -Versatile color and material palette_680x425
img_Red-dot-design-award-2012

Izvedba koja je osvojila brojne nagrade

Izvedba dizala KONE klase DX osvojila je četiri nagrade u okviru poznatog natječaja Red Dot Award: Product Design 2020. Kolekcija interijera dizala KONE klase DX i koncept digitalnog doživljaja dizala KONE klase DX nagrađeni su za izvanredne dizajnerske značajke, inovativnost i pametne elemente.

Nadahnite i oduševite novim dizajnom kabine

Nadahnite i oduševite novim dizajnom kabine

Pogledajte naše unaprijed dizajnirane kabine dizala ili izradite iskustvo dizala uz jedinstveni interijer usklađivanjem materijala, rasvjete u dizalu i dodatne opreme. Neka vaša vizija postane stvarnost uz 3D modeliranje i druge mogućnosti koje pruža Car Designer društva KONE.

Stupite u kontakt

S pomoću obrasca u nastavku možete nam reći više o tome kako vam možemo pomoći. Povratno će vam se u najkraćem mogućem roku javiti netko iz našeg tima. [Ako je moguće, bilo bi dobro dodati dodatne informacije specifične za FL o tome tko će se obratiti i kada.]

Sample form


+385My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Smart building solutions|Multiple/other

Imajte na umu da ćemo pri podnošenju ovog obrasca prikupljati vaše osobne podatke. Više informacija o obradi osobnih podataka potražite u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website