• HOME
  • Pravne obavijesti

Pravne obavijesti

Pristupom internetskim stranicama korporacije KONE Corporation ili bilo koje od njezinih podružnica (u daljnjem tekstu: „KONE”) na www.kone.com ili bilo kojem od njezinih podmjesta (u daljnjem tekstu „mrežno mjesto”) pristajete na sljedeće uvjete. Ne smijete pristupiti ovom mrežnom mjestu ako se ne slažete sa svim sljedećim uvjetima i odredbama.

Pristupom internetskim stranicama korporacije KONE Corporation ili bilo koje od njezinih podružnica (u daljnjem tekstu: „KONE”) na www.kone.com ili bilo kojem od njezinih podmjesta (u daljnjem tekstu „mrežno mjesto”) pristajete na sljedeće uvjete. Ne smijete pristupiti ovom mrežnom mjestu ako se ne slažete sa svim sljedećim uvjetima i odredbama.

Ograničena licencija

Podložno ovdje navedenim uvjetima i odredbama te svim primjenjivim lokalnim zakonima i propisima KONE vam daje neisključivo, neprenosivo, osobno i ograničeno pravo pristupa, korištenja i prikaza ovog mrežnog mjesta i popratnih materijala samo za vašu osobnu uporabu. Ovo ovlaštenje nije prijenos vlasništva nad mrežnim mjestom i materijalima koji se ovdje nalaze i podliježe sljedećim ograničenjima: (i) na svim kopijama mrežnog mjesta i materijala morate zadržati sva autorska prava i druge obavijesti o vlasništvu društva KONE i (ii) ne smijete ni na koji način mijenjati, distribuirati, prenositi ili pohranjivati mrežno mjesto ili materijale ni reproducirati ili javno prikazivati ili izvoditi ili na drugi način upotrebljavati mrežno mjesto i materijale u bilo koju javnu ili komercijalnu svrhu, osim ako nije izričito dopušteno ovdje.

Autorsko pravo

Sadržaj mrežnog mjesta zaštićen je autorskim pravima © KONE Corporation. Zadržavaju se sva prava koja ovdje nisu izričito odobrena.

Žigovi

Žigovi „KONE”, „Monospace®”, „Ecodisc®”, „Minispace™”, „Maxispace®”, „PowerDisc®”, „TranSys™”, „KONE EcoMaster®”, „KONE e-OPTIMUM™”, „Alta™”, „KONEMATIC™”, „KoneXion™”, „KONE Care™”, „KONE Polaris™”, „TravelMaster™”, „TransitMaster™”, „Dedicated to People Flow™” i svi ostali žigovi društva KONE, nazivi proizvoda društva KONE, logotipi, trgovački simboli, trgovački nazivi, slogani (bez obzira na to jesu li registrirani) i usluge žigovi su društva KONE. Vaš pristup ovom mrežnom mjestu ne smije se tumačiti kao davanje, prešutno, estoppel ili drugo, bilo kakve licencije ili prava na korištenje bilo kakvim oznakama koje se pojavljuju na mrežnom mjestu bez prethodnog pisanog pristanka društva KONE.

Preinake mrežnog mjesta

KONE zadržava pravo promijeniti ili izmijeniti sadržaj mrežnog mjesta, uključujući, među ostalim, i ovu pravnu obavijest, odnosno povući ili ograničiti pristup mrežnom mjestu u bilo kojem trenutku uz najavu ili bez nje.

Izjava o odricanju odgovornosti

Sadržaj mrežnog mjesta pruža se po načelu „tako kako jest” i „tako kako je dostupno”. Sve informacije, alate i usluge na mrežnom mjestu korisnik isključivo upotrebljava vlastitu odgovornost, a KONE ne jamči za točnost ili funkcionalnost takvih informacija, alata ili usluga. Osim u skladu s primjenjivim zakonom, ne daje se nikakvo jamstvo, izričito ili prešutno, u vezi s dostupnošću, točnošću, pouzdanošću ili sadržajem mrežnog mjesta.

Ograničenje odgovornosti

Osim u skladu s primjenjivim zakonom, društvo KONE neće odgovarati ni za kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu, izgubljenu dobit ili za prekid poslovanja koji proizlazi iz uporabe ili nemogućnosti uporabe mrežnog mjesta i usluga koje se na njemu nalaze, čak i ako je društvo KONE obaviješteno o takvim štetama. Društvo KONE neće odgovarati ni za kakve netočnosti, kašnjenja ili kvarove na mrežnom mjestu i nije dužno obavijestiti korisnike kada se podaci ažuriraju. Društvo KONE nije odgovorno ni za kakav gubitak ili štetu nastalu vašim oslanjanjem na bilo koje podatke ili usluge sadržane na mrežnom mjestu ili podatke koje je korisnik unio na mrežno mjesto.

Poveznice

Mrežno mjesto može sadržavati poveznice na mrežna mjesta i resurse u vlasništvu trećih strana i kojima upravljaju treće strane. Društvo KONE ne preuzima nikakvu odgovornost i ne odobrava niti daje bilo kakve izjave ili jamstva za materijal koji su izradile ili objavile treće strane, a za koje se poveznica nalazi na mrežnom mjestu.

Davanje na uvid

Davanjem informacija ili materijala (kao što su povratne informacije, podaci, odgovori, pitanja, komentari, prijedlozi, ideje, planovi, narudžbe, zahtjevi ili slično) na uvid društvu KONE, primjerice putem e-pošte ili putem mrežnog mjesta, slažete se sa sljedećim: (i) materijal neće sadržavati stavke koje su nezakonite, klevetničke, uvredljive, opscene, pornografske, pogrdne, maltretirajuće ili prijeteće ili na neki drugi način neprikladne za objavljivanje; (ii) uložit ćete razumne napore za skeniranje i uklanjanje svih virusa ili drugih zagađujućih ili destruktivnih značajki prije davanja na uvid bilo kakvog materijala; (iii) posjedujete materijal ili imate neograničeno pravo da nam ga dostavite, a društvo KONE može objaviti materijal i/ili dodati materijal ili bilo koji koncept koji je u njemu opisan u svoje proizvode bez naknade, ograničenja uporabe, potvrde izvora, odgovornosti ili obveza i (iv) slažete se da nećete poduzeti mjere protiv društva KONE u vezi s materijalom koji dajete na uvid te pristajete obeštetiti društvo KONE ako bilo koja strana poduzme mjere protiv društva KONE u vezi s materijalom koji date na uvid.

Pravne obavijesti

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website