Modernizacija pokretnih stepenica

Zašto se modernizirati uz društvo KONE?

ULAGANJE KOJE SE ISPLATI

Modernizacijom pokretnih stepenica koju provodi društvo KONE poboljšava se sigurnost, pouzdanost, pristupačnost i izgled, a istodobno smanjuju troškovi energije.

ZADOVOLJNIJI KORISNICI ZGRADE

Nadogradite sigurnosne značajke, pouzdanost, pristupačnost i udobnost pokretnih stepenica svojim rješenjima za modernizaciju pokretnih stepenica.

POSTUPAK UGRADNJE BEZ MUKE

Naš profesionalan postupak modernizacije pokretnih stepenica svodi smetnje stanarima i posjetiteljima na najmanju moguću mjeru.

backimg_Modernization-escalator-modernization-highlights-bg-1440x810

NAŠA RJEŠENJA ZA MODERNIZACIJU POKRETNIH STEPENICA

Potpuna zamjena

Zamijenite cijelu instalaciju, s nosivom konstrukcijom ili bez nje.

Alati i preuzimanja

Escalator Planner

Escalator Planner pomaže vam odabrati pravi proizvod, kao i izraditi iscrpne specifikacije, BIM modele opreme i CAD nacrte za uvodno planiranje.

KONE Escalator InfoPack

Sadržava sve informacije koje će vam trebati za planiranje pokretnih stepenica ili pokretnih traka.

Plan upravljanja imovinom društva KONE

Preuzmite kontrolu nad upravljanjem opremom svoje zgrade uz plan za procjenu društva KONE. Saznajte više o stručnosti i savjetovanju koje nudimo kako biste s povjerenjem mogli planirati i izraditi proračun.

Postupak modernizacije pokretnih stepenica

img_1_Project_planning-01-535x365.jpg

PLANIRANJE

img_2_Installation-01-535x365.jpg

UGRADNJA

img_3_Completion-01-535x365.jpg

ZAVRŠETAK

Prednosti modernizacije pokretnih stepenica

Modernizacijom pokretnih stepenica osigurava se da vaše pokretne stepenice i dalje budu energetski učinkovite, pouzdane i u skladu s najnovijim sigurnosnim značajkama za pokretne stepenice. Nosiva konstrukcija može trajati koliko i vaša zgrada, ali važno je razmisliti o modernizaciji pokretnih stepenica jer se lanci i pogonski dijelovi mogu istrošiti i zastarjeti. Modernizacijom pokretne trake također se osigurava da stepenice, ograde i rasvjeta održavaju svjež, moderan izgled. 

img_modernization-escalator-modernization-benefits-1-951x535.jpg

Bolja učinkovitost

Modernizacijom pokretnih stepenica povećava se učinkovitost u usporedbi sa starijom opremom. Manje čekanja i frustracija uz manje kvarova, a sve to uz vaše postojeće pokretne stepenice ili pokretne trake. Nadogradnja pogonskih komponenti i lančanih komponenti vaše opreme znatno će utjecati na njihovu učinkovitost.

img_modernizatimodernization-escalator-modernization-benefits-2-951x535.jpgon-escalator-modernization-benefits-2-951x535.jpg

Sigurnost pokretnih stepenica

Sigurnost pokretnih stepenica početna je točka za sve pokretne stepenice i pokretne trake društva KONE. Zahvaljujući modernizaciji pokretnih stepenica nadogradnja sigurnosnih značajki pokretnih stepenica jednostavna je. Nudimo cijeli niz sigurnosnih nadogradnji i modularnih paketa za modernizaciju pokretnih stepenica koji obuhvaćaju elektrifikaciju, lanac pokretnih stepenica, pogonske komponente i estetiku. Ulaganjem u nadogradnju sigurnosti pokretnih stepenica možete svoju opremu uskladiti s najnovijim sigurnosnim propisima i normama, što će vama i vašim korisnicima dati dodatnu dozu sigurnosti.

img_modernization-escalator-modernization-benefits-3-951x535.jpg

Dizajn koji se uklapa u vašu zgradu

Inovativan dizajn može pretvoriti vaše pokretne stepenice ili pokretne trake u mnogo više od načina da zadržite ljude u pokretu: uz naš bogat izbor elemenata za posuvremenjivanje dizajna za modernizaciju pokretnih stepenica ili modernizaciju pokretne trake svoju opremu možete pretvoriti u privlačnu arhitektonsku značajku i važan izvor svjetlosti kako bi se savršeno uklopila u dizajn interijera vaše zgrade.

img_modernization-escalator-modernization-benefits-4-951x535.jpg

Ekološka učinkovitost koja donosi uštede

Naša ekološki učinkovita rješenja za modernizaciju pokretnih stepenica sadržavaju energetski iznimno učinkovit i kompaktan pogonski sustav, kao i pametne načine rada. Možete imati koristi i od inovativne i energetski učinkovite LED rasvjete na pokretnim stepenicama koja je 80 % učinkovitija od halogene rasvjete i traje 10 puta dulje.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.