Zašto se modernizirati uz društvo KONE?

ULAGANJE KOJE SE ISPLATI

Modernizacijom pokretnih stepenica koju provodi društvo KONE poboljšava se sigurnost, pouzdanost, pristupačnost i izgled, a istodobno smanjuju troškovi energije.

ZADOVOLJNIJI KORISNICI ZGRADE

Nadogradite sigurnosne značajke, pouzdanost, pristupačnost i udobnost pokretnih stepenica svojim rješenjima za modernizaciju pokretnih stepenica.

POSTUPAK UGRADNJE BEZ MUKE

Naš profesionalan postupak modernizacije pokretnih stepenica svodi smetnje stanarima i posjetiteljima na najmanju moguću mjeru.

Alati i preuzimanja

Više alati i preuzimanja

Postupak modernizacije pokretnih stepenica

PLANIRANJE

img_1_Project_planning-01-535x365.jpg

UGRADNJA

img_2_Installation-01-535x365.jpg

ZAVRŠETAK

img_3_Completion-01-535x365.jpg

Prednosti modernizacije pokretnih stepenica

Modernizacijom pokretnih stepenica osigurava se da vaše pokretne stepenice i dalje budu energetski učinkovite, pouzdane i u skladu s najnovijim sigurnosnim značajkama za pokretne stepenice. Nosiva konstrukcija može trajati koliko i vaša zgrada, ali važno je razmisliti o modernizaciji pokretnih stepenica jer se lanci i pogonski dijelovi mogu istrošiti i zastarjeti. Modernizacijom pokretne trake također se osigurava da stepenice, ograde i rasvjeta održavaju svjež, moderan izgled. 

img_modernization-escalator-modernization-benefits-1-951x535.jpg

Bolja učinkovitost

Modernizacijom pokretnih stepenica povećava se učinkovitost u usporedbi sa starijom opremom. Manje čekanja i frustracija uz manje kvarova, a sve to uz vaše postojeće pokretne stepenice ili pokretne trake. Nadogradnja pogonskih komponenti i lančanih komponenti vaše opreme znatno će utjecati na njihovu učinkovitost.

img_modernizatimodernization-escalator-modernization-benefits-2-951x535.jpgon-escalator-modernization-benefits-2-951x535.jpg

Sigurnost pokretnih stepenica

Sigurnost pokretnih stepenica početna je točka za sve pokretne stepenice i pokretne trake društva KONE. Zahvaljujući modernizaciji pokretnih stepenica nadogradnja sigurnosnih značajki pokretnih stepenica jednostavna je. Nudimo cijeli niz sigurnosnih nadogradnji i modularnih paketa za modernizaciju pokretnih stepenica koji obuhvaćaju elektrifikaciju, lanac pokretnih stepenica, pogonske komponente i estetiku. Ulaganjem u nadogradnju sigurnosti pokretnih stepenica možete svoju opremu uskladiti s najnovijim sigurnosnim propisima i normama, što će vama i vašim korisnicima dati dodatnu dozu sigurnosti.

img_modernization-escalator-modernization-benefits-3-951x535.jpg

Dizajn koji se uklapa u vašu zgradu

Inovativan dizajn može pretvoriti vaše pokretne stepenice ili pokretne trake u mnogo više od načina da zadržite ljude u pokretu: uz naš bogat izbor elemenata za posuvremenjivanje dizajna za modernizaciju pokretnih stepenica ili modernizaciju pokretne trake svoju opremu možete pretvoriti u privlačnu arhitektonsku značajku i važan izvor svjetlosti kako bi se savršeno uklopila u dizajn interijera vaše zgrade.

img_modernization-escalator-modernization-benefits-4-951x535.jpg

Ekološka učinkovitost koja donosi uštede

Naša ekološki učinkovita rješenja za modernizaciju pokretnih stepenica sadržavaju energetski iznimno učinkovit i kompaktan pogonski sustav, kao i pametne načine rada. Možete imati koristi i od inovativne i energetski učinkovite LED rasvjete na pokretnim stepenicama koja je 80 % učinkovitija od halogene rasvjete i traje 10 puta dulje.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website