Tehničari i profesionalci

Društvo KONE, koje je Forbes naveo kao jednu od najinovativnijih tvrtki u svijetu, u proteklom se stoljeću zalagalo za razumijevanje potreba svojih klijenata pružajući vodeća dizala, pokretne stepenice i automatska vrata za zgrade, kao i inovativna rješenja za modernizaciju i održavanje.

Naša misija u društvu KONE jest poboljšati tijek urbanog života. Naš je posao unaprijediti svjetske gradove, zgrade i javne prostore, a vjerujemo da su gradovi dio rješenja za bolji život.

Budite u srži društva KONE kao tehnički stručnjak: heroj iz svakodnevnice koji ljudima olakšava život. Ponosni smo što nudimo niz iskustava i prilika koje će vam pomoći da ostvarite svoju karijeru i osobne ciljeve.

Prilike za profesionalce i tehničke stručnjake

img_Professionals and technicians_Escalator service technicians

Tehnički stručnjaci

Tehničkim stručnjacima nudimo mogućnost rada u poznatim zgradama koje se smatraju mjerilom u našoj industriji. Uz visokotehnološku opremu nudimo i sofisticirane usluge koje se pružaju od 0 do 24, sedam dana u tjednu. Zapravo, više od polovice naše prodaje temelji se na uslugama koje pružamo.

Vaše nam vještine pomažu da napredujemo, a mi imamo centre za obuku po cijelom svijetu koji će vam pomoći razviti vlastite vještine.

img_Professionals and technicians_Pero female factory worker

Tvornički radnici, monteri, tehničari za ispitivanje i servisni tehničari

Tvornički radnici rade u proizvodnji u našim modernim postrojenjima diljem svijeta. Monteri i tehničari za ispitivanje brinu se za sigurnu i temeljitu ugradnju opreme poput dizala i pokretnih stepenica. Servisni tehničari koji rade na održavanju i modernizaciji ambasadori su društva KONE koji se svakodnevno sastaju s klijentima kako bi osigurali doista izvanrednu uslugu svaki dan.

Vodimo i obrazovne programe za buduće tehničke stručnjake. Ti se programi često organiziraju u suradnji s obrazovnim ustanovama. Obratite se svojem lokalnom uredu društva KONE da biste doznali kako možete postati tehnički stručnjak za KONE.

img_Professionals and technicians_Office meeting

Ekonomski stručnjaci

Budućim čelnicima pružamo mogućnosti koje podržavaju osobni rast i razvoj karijere. Imamo postupak upravljanja koji uključuje redovite rasprave o razvoju poslovanja. Kao odgovoran poslodavac sa stoljetnim iskustvom, KONE je odlično mjesto za izgradnju vaše karijere.

img_Professionals and technicians_Lab researchers

Inženjerski stručnjaci

Inženjerskim stručnjacima nudimo inspirativno okružje za razvoj vlastitih vještina i sposobnosti. Inovacije stvaramo zajedno u globalnim timovima. KONE nudi izvrsne mogućnosti za promjenu posla i razvoj karijere uz lokalne i globalne programe učenja; neki od njih razvijeni su u suradnji s vodećim sveučilištima.

Provjerite koje uzbudljive prilike za zapošljavanje nudimo u različitim zemljama!

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website