Tehničari i profesionalci

Tehničari i profesionalci

Društvo KONE, koje je Forbes naveo kao jednu od najinovativnijih tvrtki u svijetu, u proteklom se stoljeću zalagalo za razumijevanje potreba svojih klijenata pružajući vodeća dizala, pokretne stepenice i automatska vrata za zgrade, kao i inovativna rješenja za modernizaciju i održavanje.

Naša misija u društvu KONE jest poboljšati tijek urbanog života. Naš je posao unaprijediti svjetske gradove, zgrade i javne prostore, a vjerujemo da su gradovi dio rješenja za bolji život.

Budite u srži društva KONE kao tehnički stručnjak: heroj iz svakodnevnice koji ljudima olakšava život. Ponosni smo što nudimo niz iskustava i prilika koje će vam pomoći da ostvarite svoju karijeru i osobne ciljeve.

Prilike za profesionalce i tehničke stručnjake

img_Professionals and technicians_Escalator service technicians

Tehnički stručnjaci

Tehničkim stručnjacima nudimo mogućnost rada u poznatim zgradama koje se smatraju mjerilom u našoj industriji. Uz visokotehnološku opremu nudimo i sofisticirane usluge koje se pružaju od 0 do 24, sedam dana u tjednu. Zapravo, više od polovice naše prodaje temelji se na uslugama koje pružamo.

Vaše nam vještine pomažu da napredujemo, a mi imamo centre za obuku po cijelom svijetu koji će vam pomoći razviti vlastite vještine.

img_Professionals and technicians_Pero female factory worker

Tvornički radnici, monteri, tehničari za ispitivanje i servisni tehničari

Tvornički radnici rade u proizvodnji u našim modernim postrojenjima diljem svijeta. Monteri i tehničari za ispitivanje brinu se za sigurnu i temeljitu ugradnju opreme poput dizala i pokretnih stepenica. Servisni tehničari koji rade na održavanju i modernizaciji ambasadori su društva KONE koji se svakodnevno sastaju s klijentima kako bi osigurali doista izvanrednu uslugu svaki dan.

Vodimo i obrazovne programe za buduće tehničke stručnjake. Ti se programi često organiziraju u suradnji s obrazovnim ustanovama. Obratite se svojem lokalnom uredu društva KONE da biste doznali kako možete postati tehnički stručnjak za KONE.

img_Professionals and technicians_Office meeting

Ekonomski stručnjaci

Budućim čelnicima pružamo mogućnosti koje podržavaju osobni rast i razvoj karijere. Imamo postupak upravljanja koji uključuje redovite rasprave o razvoju poslovanja. Kao odgovoran poslodavac sa stoljetnim iskustvom, KONE je odlično mjesto za izgradnju vaše karijere.

img_Professionals and technicians_Lab researchers

Inženjerski stručnjaci

Inženjerskim stručnjacima nudimo inspirativno okružje za razvoj vlastitih vještina i sposobnosti. Inovacije stvaramo zajedno u globalnim timovima. KONE nudi izvrsne mogućnosti za promjenu posla i razvoj karijere uz lokalne i globalne programe učenja; neki od njih razvijeni su u suradnji s vodećim sveučilištima.

Provjerite koje uzbudljive prilike za zapošljavanje nudimo u različitim zemljama!

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.