Ulaganje u budućnost vaše zgrade

img_02_Content_block-950x540-Planning-and-consulting

Donosite pametnije odluke o ulaganju

Bez obzira na to gradite li zgradu iz temelja ili modernizirate ili proširujete postojeću, mi ćemo vam pomoći da donesete pametnije odluke o ulaganju sa smislenim uvidima na temelju stvarnih podataka.

img_03_Content_block-950x540-Planning-and-consulting

Osmislite zgradu koja funkcionira u svim pogledima

Svojim uslugama stručnog savjetovanja pružit ćemo konkretna poboljšanja u protoku osoba koja će vašu zgradu pripremiti za budućnost. Na temelju dragocjenog uvida u protok osoba u vašoj zgradi možete osmisliti fleksibilno, funkcionalno iskustvo za korisnike s navigacijom bez gužvi, s kraćim putovanjima i bez uskih grla ili ukrštenja putanja.

img_04_Content_block-950x540-Planning-and-consulting

Upravljajte svojom imovinom

S pomoću konkretnih podataka i dragocjenih spoznaja o tome kako pomoći različitim korisničkim skupinama da izvuku najviše iz vaše zgrade, lakše ćete privući nove stanare i zadržati zadovoljstvo postojećih.

People Flow sastavni je dio iskustva krajnjeg korisnika

Kako izgleda sjajan protok osoba i kako osiguravamo da ga svi mogu iskoristiti?

Bez stvaranja gužvi

Jednostavna navigacija

Bez ukrštenja putanja

Jasno navođenje i pravodobna komunikacija

Optimalno korisničko iskustvo

Napredna digitalna rješenja

Poboljšana učinkovitost putovanja

Brz i siguran pristup

Naš je posao razumjeti vašu zgradu

Kako uredski prostor učiniti funkcionalnim

Izvrsno iskustvo krajnjeg korisnika ključna je prodajna točka za svako moderno radno mjesto, a protok osoba njegov je sastavni dio. Možemo vam pomoći pri osmišljavanju protoka osoba koji zadovoljava zaposlenike i stanare jednostavnim pristupom, laganom navigacijom i kratkim vremenom putovanja.

Stvaranje nezaboravnog korisničkog iskustva

Možemo vam pomoći poboljšati iskustvo gostiju u prolazu uvidom u protok osoba, osoblja i materijala u vašem prostoru bilo kojeg dana. Naše usluge stručnog savjetovanja mogu vam pomoći i u poboljšanju učinkovitosti, sigurnosti i logističkih tokova.

Stvaranje nezaboravnog hotelskog iskustva

Nesmetani protok osoba i robe može vam pomoći pri upravljanju robnom markom vaše nekretnine unapređivanjem njezina ugleda i poticanjem pozitivnih preporuka. Uz pomoć naše stručnosti svakom gostu možete pružiti nezaboravno iskustvo.

Unošenje jasnoće u zgrade s višestrukom namjenom

Zgrade u sve urbanijem okružju često na jednom mjestu spajaju usluge prijevoza, maloprodaju i uredske prostore i hotele. Naša stručnost i preporuke utemeljene na podacima donose jasnoću pri protoku osoba i robe kako bi stvorili intuitivno iskustvo koje zadovoljava potrebe svih korisnika zgrade.

Sveobuhvatno promišljanje za pametnije zgrade

Primjenom kombinacije stručne analize, konkretnih podataka i prvorazrednih alata za analizu provodimo sveobuhvatnu okomitu i vodoravnu analizu i planiranje protoka osoba koji podržavaju izvedbu sukladnu s novim razvojem ili pomažu utvrditi pravi pristup pri modernizaciji postojeće zgrade.

img_07_Content_block-950x540-Planning-and-consulting

Analiza protoka osoba

Prvi je korak provesti analizu protoka osoba u vašoj zgradi. Nagađanja eliminiramo prikupljanjem stvarnih podataka senzorima i stručnim promatranjem na licu mjesta, a zatim s pomoću napredne analitike bilježimo pravi profil prometa unutar vaše zgrade. Vjerujemo u ono što vidimo, pa svoj pristup temeljimo na konkretnim podacima, međusobno funkcionalnim timovima i prilagođenim 3D simulacijama.

img_08_Content_block-950x540-Planning-and-consulting

Utvrđivanje potencijalnih izazova

Uz jasnu sliku protoka osoba u vašoj zgradi ili shemi dizajna možemo lakše prepoznati bolne točke kao što su potencijalna uska grla i područja na kojima stvari kao što su navigacija i navođenje mogu biti izazovni. Analizirat ćemo i korisničko iskustvo iz perspektive različitih grupa, uključujući osoblje, posjetitelje i VIP goste te osobe s ograničenom pokretljivošću.

img_09_Content_block-950x540-Planning-and-consulting

Preporuka optimalnih rješenja

Primjenom podrobne studije scenarija analizirat ćemo nekoliko izvedivih mogućnosti poboljšanja. Tijekom spomenutog koraka razmotrit ćemo i kako će promjene korisnika zgrade, opreme ili radnji utjecati na cjelokupno iskustvo i učinkovitost.

img_10_Content_block-950x540-Planning-and-consulting

Provjera valjanosti rješenja i osmišljavanje putanje za budućnost

U posljednjem ćemo koraku usko surađivati s vama kako bismo utvrdili kako ostvariti predloženi scenarij i pobrinuti se da udovoljava sadašnjim i budućim potrebama vaše zgrade i svima koji se njome kreću.

Obratite se stručnjaku za protok osoba

Obratite se stručnjaku za protok osoba

Stvaranje dobrog protoka osoba zahtijeva kombinaciju točnih podataka i stručnih uvida. Naši stručnjaci prvo razviju razumijevanje načina na koji se ljudi kreću u vašoj zgradi, a zatim primjenjuju te uvide pri optimizaciji dizajna protoka ljudi.

Povezane teme

Stupite u kontakt

S pomoću obrasca u nastavku možete nam reći više o tome kako vam možemo pomoći. Povratno će vam se u najkraćem mogućem roku javiti netko iz našeg tima.

Sample form


+385My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|Residential Flow in a new building|Residential Flow in an existing building|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Smart building solutions|Multiple/other

Imajte na umu da ćemo pri podnošenju ovog obrasca prikupljati vaše osobne podatke. Više informacija o obradi osobnih podataka potražite u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website