Alati i preuzimanja društva KONE

Iskoristite naše alate za dizajn i planiranje sljedeće generacije koji će vam pomoći osmisliti sjajno korisničko iskustvo koje vašu zgradu čini privlačnijom i stanarima i posjetiteljima.

Alati za dizala

img_ shutterstock_1386717164_edit_Planner_v2_RGB_highlight_teaser

KONE Elevator Planner

Doznajte sve tehničke podatke potrebne za planiranje do najsitnijih pojedinosti. Za dizala KONE MonoSpace® 300, 500, 700 i KONE TranSys™ DX.

img_shutterstock_407469838_Car-Designer_highlight_teaser

KONE Car Designer

Proučite naše upute za tematski dizajn ili stvorite vlastiti jedinstveni interijer kabine kombinacijom materijala, rasvjete i dodatne opreme, a zatim oživite svoju viziju 3D modeliranjem. Za dizala KONE MonoSpace® 300, 500 i 700 DX Class.

Alati za pokretne stepenice

img_2-tools-img-5-Escalator-Planner

KONE Escalator Planner

Stvorite prilagođene CAD crteže i CSI specifikacije za zgradu za pripremno planiranje pokretnih stepenica i pokretnih traka.

img_KONE tools and downloads-codes and standards_680x425

Zakoni i norme

Pružamo razna rješenja kako bi se osigurala sukladnost s različitim zakonima i propisima koji se odnose na dizala, uključujući pristupačnost, otpornost na vandalizam i rad tijekom požara. Sva naša rješenja u skladu su s europskim sigurnosnim normama EN81-20 i EN81-50 za izvedbu i proizvodnju dizala.

img_KONE tools and downloads-terms and definitions_680x425

Pojmovi i definicije

Kada govorimo o dizalima, pokretnim stepenicama i automatskim vratima zgrade, katkad je potrebno upotrebljavati tehničke pojmove i kratice, stoga smo izradili praktičan pojmovnik koji će vam pomoći da ih razumijete.

Preuzimanja

Preuzimanja

Planiranje dimenzija za KONE TransitMaster™

Tehnički listovi za arhitektonsko planiranje za pokretne stepenice KONE TransitMaster 140.

Planiranje dimenzija za KONE TravelMaster™ 115

Tehnički listovi za arhitektonsko planiranje za pokretne trake pod nagibom KONE TravelMaster 115.

BROŠURA ZA KONE TRANSITMASTER™ 165

Pregled informacija o proizvodu za pokretnu traku KONE TransitMaster™ 165.

KONE RemoteCall™ s fiksnim izvorišnim katom

KONE RemoteCall s fiksnim izvorišnim katom posebna je značajka u aplikaciji KONE RemoteCall koja unaprijed definira izvorišni kat tako da korisnik odabire samo odredišni kat.

KONE RemoteCall™

KONE RemoteCall inovativna je mobilna aplikacija za pametne telefone koja korisnicima omogućuje personalizirano, brzo i praktično pozivanje dizala s bilo kojeg mjesta u zgradi.

Sustav kontrole KONE Destination

KONE Destination maksimizira učinkovitost dizala kombinacijom željene odredišne etaže i broja putnika koji čekaju dizalo kako bi se znatno poboljšala učinkovitost i praktičnost dizala.

Signalizacija na dodirnom zaslonu društva KONE

KSP858 je DOP u obliku dodirnog zaslona s najnovijom kapacitivnom tehnologijom dodirnog zaslona i vrlo intuitivnim sučeljem za iskustvo dizala bez muke.

KONE InfoScreen

KONE InfoScreen brzo je i jednostavno rješenje za prikaz multimedijskih sadržaja i mrežnih informacija i poboljšanje smjernica u vašoj zgradi. Može služiti za informiranje i zabavu te za usmjeravanje putnika radi lakšeg i sigurnijeg protoka osoba u objektu.

KONE E-link™

KONE E-Link omogućuje nadzor sustava dizala i pokretnih stepenica s jedne lokacije i tako vam pomaže osigurati najbolju moguću kvalitetu usluga za stanare, pouzdanost i učinkovitost dizala i pokretnih stepenica u vašoj zgradi.

Vodič za planiranje za KONE Access™

U ovom vodiču za planiranje navode se općenite informacije za KONE Access koje su potrebne za specifikaciju i instalaciju sustava, a namijenjene su osobama iz srodnih područja, kao što su električne instalacije i sigurnosni pristup zgradama.

KONE Access Control Interface

KONE Access Control Interface povezuje bilo koji sustav kontrole pristupa sa sustavom upravljanja dizalom KONE radi povećanja sigurnosti u zgradi i istodobnog poboljšanja protoka osoba.

KONE Access™

KONE Access, sveobuhvatno rješenje za pristup, sadržava potpuno prilagodljiv sustav kontrole pristupa koji je neprimjetno integriran u vaš sustav dizala, okretna vrata i vrata zgrade.

Metoda održavanja KONE Care™

KONE Modular Based Maintenance pomaže nam pronaći i popraviti potencijalne kvarove prije nego što uzrokuju zastoj, čime se doprinosi osiguravanju kvalitetne usluge i poboljšanju sigurnosti krajnjih korisnika.

Održavanje Care™ društva KONE

Razumijevanje vaših potreba za održavanje: odaberite potrebnu razinu održavanja među naša tri paketa za održavanje.

Vrata dizala KONE ReNova™

Modernizacijom sustava vrata dizala uz KONE ReNova poboljšava se sigurnost, učinkovitost i pouzdanost vrata. To može biti i idealna prilika za nadogradnju estetike, kao i pristupačnosti za vaše putnike.

Brošura za KONE ProSpace™

KONE ProSpace cjelovito je rješenje za dizala koje se može postaviti u gotovo svaku zgradu. Ovo rješenje koje ne oduzima mnogo prostora osmišljeno je za ugrađivanje u stubište.

KONE People Flow Intelligence

Naša sveobuhvatna, fleksibilna rješenja People Flow Intelligence omogućuju osobama brzo i udobno kretanje po zgradi i istodobno poboljšavaju sigurnost.

Anketa KONE Care for Life™

Jesu li vaše dizalo ili pokretne stepenice pouzdani? Jesu li sigurni? Postoji li mogućnost smanjenja potrošnje energije dizala i izbjegavanja nepredvidivih troškova popravka? Analiza KONE Care for Life pomaže vam odgovoriti na ta pitanja.

Paket za nadogradnju upravljača vrata kabine KONE

Naš paket za nadogradnju upravljača vrata kabine za dizala s automatskim vratima osigurava tiho otvaranje i zatvaranje i ima potpuno prilagodljivu brzinu rada koja odgovara potrebama vaše zgrade.

KONE EcoMod™

Cjelovita modernizacija pokretnih stepenica ili pokretnih traka bez uklanjanja nosive konstrukcije. Naše rješenje EcoMod eliminira skupe strukturne modifikacije, a čuva postojeći dekor zgrade.

Planiranje dimenzija za KONE TravelMaster™ 110

Tehnički listovi za arhitektonsko planiranje za pokretne stepenice KONE TravelMaster 110.

Gospodarske pokretne stepenice TravelMaster™ 110

Pregled informacija o proizvodu za pokretne stepenice za gospodarsku primjenu KONE TransitMaster™ 110.

Planiranje dimenzija za KONE TransitMaster™ 120

Tehnički listovi za arhitektonsko planiranje za pokretne stepenice KONE TransitMaster 120.

KONE TransitMaster™ 120

Ekološki učinkovite pokretne stepenice KONE TransitMaster 120 osmišljene su za danonoćni rad u okružjima sa srednjim do visokim protokom osoba, kao što su čvorišta za masovni tranzit i zračne luke.

KONE TravelMaster™ 115

U ovom su vodiču iscrpno opisane mogućnosti i dimenzije planiranja za nagibnu pokretnu traku KONE TravelMaster 115 koja je osmišljena za maloprodajna okružja poput trgovačkih centara i hipermarketa.

Pokretno stubište KONE TransitMaster™ 140

Pregled izvedbi i informacija o proizvodu za pokretne trake za pokretno stubište KONE TransitMaster™ 140.

Rješenja za pokretne stepenice i pokretne trake društva KONE

Naša fleksibilna ponuda pokretnih stepenica i pokretnih traka može se prilagoditi širokom spektru primjena, a temelji se na istoj pouzdanoj tehnologiji i modernom vizualnom dizajnu.

Signalizacija KONE KSS800 i KSS900

Dostupne opcije za upravljačke ploče na odredištu i u kabini, identifikatore dizala, pokazivače odredišta i etažne uređaje za signalizaciju KONE KSS800 i KSS900.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.