• HOME
  • Alati i preuzimanja

Alati i preuzimanja društva KONE

Iskoristite naše alate za dizajn i planiranje sljedeće generacije koji će vam pomoći osmisliti sjajno korisničko iskustvo koje vašu zgradu čini privlačnijom i stanarima i posjetiteljima.

Alati za dizala

img_ shutterstock_1386717164_edit_Planner_v2_RGB_highlight_teaser

KONE Elevator Planner

Doznajte sve tehničke podatke potrebne za planiranje do najsitnijih pojedinosti. Za dizala KONE MonoSpace® 300, 500, 700 i KONE TranSys™ DX.

img_shutterstock_407469838_Car-Designer_highlight_teaser

KONE Car Designer

Proučite naše upute za tematski dizajn ili stvorite vlastiti jedinstveni interijer kabine kombinacijom materijala, rasvjete i dodatne opreme, a zatim oživite svoju viziju 3D modeliranjem. Za dizala KONE MonoSpace® 300, 500 i 700 DX Class.

Alati za pokretne stepenice

img_2-tools-img-5-Escalator-Planner

KONE Escalator Planner

Stvorite prilagođene CAD crteže i CSI specifikacije za zgradu za pripremno planiranje pokretnih stepenica i pokretnih traka.

img_KONE tools and downloads-codes and standards_680x425

Zakoni i norme

Pružamo razna rješenja kako bi se osigurala sukladnost s različitim zakonima i propisima koji se odnose na dizala, uključujući pristupačnost, otpornost na vandalizam i rad tijekom požara. Sva naša rješenja u skladu su s europskim sigurnosnim normama EN81-20 i EN81-50 za izvedbu i proizvodnju dizala.

img_KONE tools and downloads-terms and definitions_680x425

Pojmovi i definicije

Kada govorimo o dizalima, pokretnim stepenicama i automatskim vratima zgrade, katkad je potrebno upotrebljavati tehničke pojmove i kratice, stoga smo izradili praktičan pojmovnik koji će vam pomoći da ih razumijete.

Preuzimanja

Preuzimanja

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website