Rješenja za odredišta društva KONE | upravljanje odredištem u dizalu

OPIS

Za razliku od konvencionalnih rješenja za upravljanje u dizalima koja registriraju samo željeni smjer putovanja, naš sustav za upravljanje prema odredištu uzima u obzir željene odredišne katove i broj putnika koji čekaju za znatno poboljšanje učinkovitosti i praktičnosti dizala.

PREDNOSTI

  • Najbolje radne značajke i udobnost putnika u jednom rješenju zahvaljujući najnaprednijoj i najfleksibilnijoj tehnologiji na tržištu
  • Jasno navođenje, bez nepotrebnih zaustavljanja i manje gužve u dizalu zahvaljujući raspoređivanju osoba po dizalima prema njihovu odredišnom katu
  • Privlačne upravljačke ploče prilagođene korisniku, uključujući nove dodirne zaslone i mobilne aplikacije za pametne telefone
  • Jednostavna integracija sa sustavima KONE Access ili sustavima za kontrolu pristupa treće strane

Istaknuto

img_pfi-destination-highlights-1

DVIJE VRSTE SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE PREMA ODREDIŠTU

Uz tradicionalne sustave za upravljanje prema odredištu dizala se pozivaju isključivo s pomoću upravljačkih ploča za odredište, dok se uz hibridne sustave primjenjuju upravljačke ploče za odredište na glavnim ulaznim katovima, kao i uobičajene upravljačke ploče za kabine u kabinama dizala.

img_pfi_cop1

UPRAVLJAČKE PLOČE

Naš izbor elegantnih upravljačkih ploča za kabine i odredišta odlikuje se jednostavnošću uporabe i upotpunjava dojam predvorja i dizala.

img_pfi-destination-highlights-2

APLIKACIJA ZA PAMETNE TELEFONE

Uz mobilnu aplikaciju KONE RemoteCall™ putnici mogu pozvati dizalo s bilo kojeg mjesta u zgradi s pomoću svog mobilnog uređaja.

img_pfi_remotecall

APLIKACIJA ZA TABLETE

KONE RemoteCall™ s fiksnim izvorišnim katom može se upotrebljavati kao privremena upravljačka ploča za odredište ili je mogu upotrebljavati recepcionari za pozivanje dizala za posjetitelje.

img_pfi access2_951x535

INTEGRIRANO UPRAVLJANJE ODREDIŠTEM I KONTROLOM PRISTUPA

Sustav za upravljanje prema odredištu društva KONE može se integrirati ili sa sustavom KONE Access ili sa sustavom za kontrolu pristupa treće strane radi dodatnog poboljšanja sigurnosti i protoka osoba.

img_doors_turnstiles_content block_features and options

OKRETNA VRATA

Integriranjem naših rješenja za okretna vrata s našim rješenjima za kontrolu pristupa i odredišta osjetit ćete pogodnosti dosljedne izvedbe, fleksibilnih značajki personalizacije i poboljšane udobnosti za posjetitelje i stanare

Alati i preuzimanja

Više alati i preuzimanja

Povezane teme

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website