Sigurnost

Sigurnost je rezultat zajedničkog truda

Sigurnost uključuje sve: od tehnologije i pružatelja usluga održavanja do vlasnika zgrada i korisnika opreme. Definirali smo globalna pravila, postupke i smjernice kako bismo omogućili da se naše poslovne aktivnosti, uključujući poslove podizvođača, organiziraju i provode na strukturiran i globalno usklađen način.

Svatko tko se koristi dizalom ili pokretnim stepenicama mora biti svjestan vlastitog ponašanja, primjerice, paziti da se djeca drže za ruke kad se voze pokretnim stepenicama i da se ne blokira zatvaranje vrata dizala.

Vlasnici zgrada i pružatelji usluga održavanja odgovorni su za profesionalno održavanje i čuvanje opreme u dobrom stanju.

Pogledajte naše videozapise o sigurnosti

Djeca i sigurnost

Rano usvojene navike obično se zadrže. Zbog toga KONE djecu vidi kao važnu ciljnu skupinu kada je riječ o poučavanju o sigurnosti opreme.

Pročitajte više o našem pristupu sigurnosti u Izvještaju o održivosti (engl. Sustainability Report) (na engleskom)

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website