Sigurnost

Sigurnost

Sigurnost je rezultat zajedničkog truda

Sigurnost uključuje sve: od tehnologije i pružatelja usluga održavanja do vlasnika zgrada i korisnika opreme. Definirali smo globalna pravila, postupke i smjernice kako bismo omogućili da se naše poslovne aktivnosti, uključujući poslove podizvođača, organiziraju i provode na strukturiran i globalno usklađen način.

Svatko tko se koristi dizalom ili pokretnim stepenicama mora biti svjestan vlastitog ponašanja, primjerice, paziti da se djeca drže za ruke kad se voze pokretnim stepenicama i da se ne blokira zatvaranje vrata dizala.

Vlasnici zgrada i pružatelji usluga održavanja odgovorni su za profesionalno održavanje i čuvanje opreme u dobrom stanju.

Pogledajte naše videozapise o sigurnosti

img_elevator-end-user-safety-video-thumbnail-535x365l

SIGURNOST DIZALA

Pravilna uporaba dizala omogućuje sigurne i udobne vožnje za sve. Pogledajte naš videozapis o sigurnosti dizala i otkrijte kako male stvari imaju velik utjecaj na sigurnost.

img_escalator-end-user-safety-video-thumbnail-535x365

SIGURNOST POKRETNIH STEPENICA

Možda je riječ o običnoj odvezanoj vezici, ali ona bi mogla stvoriti problem ako zapne na pogrešnom mjestu. Pogledajte naš videozapis o sigurnosti pokretnih stepenica i otkrijte kako male stvari imaju velik utjecaj na sigurnost.

Djeca i sigurnost

Rano usvojene navike obično se zadrže. Zbog toga KONE djecu vidi kao važnu ciljnu skupinu kada je riječ o poučavanju o sigurnosti opreme.

img_max-box-escalator

POGLEDAJTE ANIMACIJU

Oh ne, Bob je slomio naočale! Slijedite Maxa i Boba dok putuju kroz trgovački centar koristeći se dizalima i pokretnim stepenicama u potrazi za novim naočalama.

img_kone-safety-game-951x535

ZAIGRAJTE IGRU

Pomozite slonu Bobu u potrazi za prijateljem mišom Maxom i obratite pozornost na pravilnu uporabu dizala i pokretnih stepenica. Nemojte zaboraviti zavezati vezice na obući!

img_max-bob-workbook-951x535

ISPUNITE RADNU BILJEŽNICU

Preuzmite šarenu radnu bilježnicu o Maxu i Bobu (na engleskom jeziku) i istražite sigurnost dizala i pokretnih stepenica zajedno s djecom.

Pročitajte više o našem pristupu sigurnosti u Izvještaju o održivosti (engl. Sustainability Report) (na engleskom)

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.