Zelene zgrade

img_supporting-green-building_680x425

Podržavanje zelene gradnje

KONE nudi mnoga rješenja koja vam mogu pomoći u projektiranju održivih zgrada koje su spremne za budućnost koje zadovoljavaju zahtjeve zelene gradnje. Primjerice, naša usluga KONE People Flow Planning and Consulting i digitalna povezivost otvaraju uzbudljive nove mogućnosti za energetski učinkovitije upravljanje zgradom.

Certifikacija za zelene zgrade

Svojim klijentima pomažemo u dobivanju certifikata zelene gradnje uz najbolja energetski učinkovita rješenja u klasi, kao i zdravim i održivim materijalima.

Zelene zgrade

img_green-building-life-cycle_680x383

Procjena utjecaja na uporabni vijek naših rješenja

Ekološke deklaracije proizvoda (engl. Environmental Product Declaration, EPD) dokumenti su koje ovjerava treća strana, a u kojima se opisuje utjecaj na okoliš naših proizvoda tijekom njihova uporabnog vijeka. Osim toga, objavljujemo Deklaracije o utjecaju proizvoda na zdravlje (engl. Health Product Declarations, HPD) kako bismo otkrili sadržaj materijala i učinke na zdravlje naših proizvoda i odgovorili na rastuću potrebu za zdravijim životnim okružjem.

Pročitajte više

Zelene zgrade

img_green-building-materials_680x383

Održivi materijali

Odabiremo materijale usklađene sa zelenom gradnjom i nastojimo smanjiti nepotrebnu ambalažu za svoje proizvode. Ispitivanje otpornosti i pouzdanosti u promjenjivim uvjetima okoliša omogućuje nam poboljšanja koja produljuju uporabni vijek naših proizvoda, a naše inicijative za rukovanje otpadom jamče da se oprema koja se više ne upotrebljava reciklira što učinkovitije.

Saznajte više o našim proizvodima i uslugama zelene gradnje

img_green-building-smart-cities_668x376

Razvoj održivih pametnih gradova

Podupiremo aktualnu zelenu transformaciju izgrađenog okoliša u pametne ekogradove, zajednice s niskim udjelom ugljika i energetski samoodržive zgrade.

img_green-building-iso_668x376

Predvodnik za energetsku učinkovitost

KONE ima dugu povijest stvaranja energetski sve učinkovitijih dizala i pokretnih stepenica. Saznajte više o našem najširem rasponu ocjena energetske učinkovitosti prema normi ISO25745 za dizala klase A i pokretne stepenice klase A+++ već danas.

Stupite u kontakt

S pomoću obrasca u nastavku možete nam reći više o tome kako vam možemo pomoći. Povratno će vam se u najkraćem mogućem roku javiti netko iz našeg tima.

Sample form


+385My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Smart building solutions|Multiple/other

Imajte na umu da ćemo pri podnošenju ovog obrasca prikupljati vaše osobne podatke. Više informacija o obradi osobnih podataka potražite u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.