Proučite naše pakete za modularnu modernizaciju pokretnih stepenica

img_KONE-escalators-keyvisual-951x535

Pogon pokretnih stepenica

Nadogradnja pogona pokretnih stepenica pomoći će poboljšati udobnost vožnje, pouzdanost i učinkovitost. Naša rješenja za modularnu modernizaciju pokretnih stepenica svode smetnje stanarima i posjetiteljima na najmanju moguću mjeru.

img_modernization-escalator-mod-modernization-solutions-1

Lanci pokretnih stepenica

Naši lanci za pokretne stepenice bez podmazivanja uklanjaju miris ulja i rizik od curenja ulja kroz oblogu. Time se znatno smanjuje rizik od požara i olakšava održavanje pokretnih stepenica.

img_modernization-escalator-mod-modernization-solutions-2

Upravljač pokretnih stepenica

Zamjenom dotrajalog upravljača pokretnih stepenica modernom jedinicom zasnovanom na mikroprocesoru znatno će se poboljšati sigurnost i energetska učinkovitost. Upravljač KONE 501 povezuje se s najnovijim sigurnosnim sustavima za nadzor radi veće sigurnosti.

img_modular escalator controller

Izgled

Modularna modernizacija pokretnih stepenica može uskladiti izgled vaših pokretnih stepenica s izgledom i doživljajem vaše zgrade. Možete zamijeniti bilo koju ili sve ograde, poklopce za pristup, češljaste ploče, rubove i platforme, stepenice za čišćenje i balansiranje, kao i rasvjetu.

img_modernization-escalator-mod-modernization-solutions-5

Sigurnost

Važno je pobrinuti se da vaše pokretne stepenice budu u skladu sa svim primjenjivim lokalnim normama. Nudimo različita modularna rješenja za modernizaciju pokretnih stepenica za nadogradnju vaše opreme, uključujući sustave za odbijanje četkicama, dinamično kočenje i dodatnu sigurnosnu signalizaciju.

Alati i preuzimanja

Više alati i preuzimanja

Povezane teme

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website
;