Nadogradnja pokretnih stepenica – modularna modernizacija pokretnih stepenica – KONE

Proučite naše pakete za modularnu modernizaciju pokretnih stepenica

img_KONE-escalators-keyvisual-951x535

Pogon pokretnih stepenica

Nadogradnja pogona pokretnih stepenica pomoći će poboljšati udobnost vožnje, pouzdanost i učinkovitost. Naša rješenja za modularnu modernizaciju pokretnih stepenica svode smetnje stanarima i posjetiteljima na najmanju moguću mjeru.

img_modernization-escalator-mod-modernization-solutions-1

Lanci pokretnih stepenica

Naši lanci za pokretne stepenice bez podmazivanja uklanjaju miris ulja i rizik od curenja ulja kroz oblogu. Time se znatno smanjuje rizik od požara i olakšava održavanje pokretnih stepenica.

img_modernization-escalator-mod-modernization-solutions-2

Upravljač pokretnih stepenica

Zamjenom dotrajalog upravljača pokretnih stepenica modernom jedinicom zasnovanom na mikroprocesoru znatno će se poboljšati sigurnost i energetska učinkovitost. Upravljač KONE 501 povezuje se s najnovijim sigurnosnim sustavima za nadzor radi veće sigurnosti.

img_modular escalator controller

Izgled

Modularna modernizacija pokretnih stepenica može uskladiti izgled vaših pokretnih stepenica s izgledom i doživljajem vaše zgrade. Možete zamijeniti bilo koju ili sve ograde, poklopce za pristup, češljaste ploče, rubove i platforme, stepenice za čišćenje i balansiranje, kao i rasvjetu.

img_modernization-escalator-mod-modernization-solutions-5

Sigurnost

Važno je pobrinuti se da vaše pokretne stepenice budu u skladu sa svim primjenjivim lokalnim normama. Nudimo različita modularna rješenja za modernizaciju pokretnih stepenica za nadogradnju vaše opreme, uključujući sustave za odbijanje četkicama, dinamično kočenje i dodatnu sigurnosnu signalizaciju.

Alati i preuzimanja

KONE Escalator InfoPack

Sadržava sve informacije koje će vam trebati za planiranje pokretnih stepenica ili pokretnih traka.

Povezane teme

img_AIEMMAT-VUODET-951x535

PROJEKT BEZ MUKE I POMOĆ PRI PLANIRANJU? DA, MOLIM!

Dobro planiranom modernizacijom osigurava se nastavak pouzdanog rada opreme, sukladnost s najnovijim sigurnosnim normama i nadopunjavanje dizajna vaše zgrade. Možemo pratiti stanje vaše opreme i pomoći vam u donošenju informiranih odluka o tome koje poslove modernizacije treba provesti i kada je najbolje vrijeme za to.

img_modernization-escalators-full-replacement-related-2

SIGURNOST PRIJE SVEGA

Sigurnost je okosnica svega što radimo. Neprestano težimo boljoj sigurnosti naših pokretnih stepenica i pokretnih traka primjenom pomno razrađenih postupaka dizajniranja, proizvodnje, ugradnje i održavanja. Pročitajte više o kulturi sigurnosti u društvu KONE.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.