Zašto ugraditi dizalo za naknadnu ugradnju uz društvo KONE?

Povećajte vrijednost zgrade

Dizalo za naknadnu ugradnju povećava vrijednost vaše nekretnine, čini je privlačnijom potencijalnim kupcima i stanarima te znatno poboljšava pristupačnost.

Mala dizala poboljšavaju kvalitetu života

Dodavanjem dizala za naknadnu ugradnju osobama se omogućuje brže i lakše kretanje po vašoj zgradi, starijim se stanarima omogućuje da duže žive kod kuće, a malim se dizalima svim stanarima olakšava pristup gornjim katovima.

Rad s pouzdanim partnerom

Kada ste partner društva KONE, možete biti sigurni da će vaš projekt nadogradnje dizala proći bez problema i da će se obaviti na vrijeme i u skladu s proračunom. Možemo ugraditi mala dizala, kao i dizala bez jama, a možemo i preporučiti održavanje i druge usluge kako bi vaša oprema radila besprijekorno tijekom cijelog uporabnog vijeka vaše zgrade.

Povećajte vrijednost zgrade uz KONE klase DX za potpunu zamjenu

img_increase_to_value_skyline-980x470

Mala dizala povećavaju vrijednost zgrade, a to znači i da možete iskoristiti prednosti najnovijih povezanih tehnologija za stvaranje korisničkog iskustva koje ispunjava sva očekivanja.

img_connectivity-680x425

Povezivanje za nesmetan protok osoba

Zamjena vašeg starog dizala modernim, povezanim dizalom otvara čitav novi svijet mogućnosti za dodavanje rješenja i usluga pametnih zgrada koje čine život još jednostavnijim i praktičnijim za korisnike. S ugrađenom povezivosti možete iskoristiti prednosti usluga pametnih zgrada koje su razvili društvo KONE i naši partneri iz mreže People Flow Ecosystem. Možete povezati i vlastite usluge. Rezultat je prilagođeno iskustvo koje se razvija s promjenjivim potrebama stanara.

img_design-680x425

Redefinirajte korisničko iskustvo

Poboljšajte korisničko iskustvo zahvaljujući informacijama u stvarnom vremenu u pokretu, odnosno uzbudljivim, višeosjetilnim iskustvom u vožnji i drugim aplikacijama za pametne zgrade, koje čine svakodnevicu praktičnom poboljšanjem pristupačnosti i dostupnosti.

Saznajte više o korisničkom iskustvu

img_modernization_process_highlight_teaser-680x425

Osmislite plan za uspjeh uz društvo KONE kao svojim partnerom

Kao vaš iskusni partner za pametnije zgrade, možemo vam pomoći da učinkovitije upravljate svojom nekretninom na temelju dragocjenih uvida u ponašanje krajnjih korisnika koji se mogu primjenjivati za neprestano optimiziranje protoka osoba i poboljšanje korisničkog iskustva.

Pročitajte više o društvu KONE kao svom partneru

POSTANITE PARTNER S PREDVODNIKOM ZA ODRŽIVOST

POSTANITE PARTNER S PREDVODNIKOM ZA ODRŽIVOST

Pomažemo vam u ostvarivanju vaših ciljeva ekološke učinkovitosti tijekom svake faze životnog ciklusa vaše zgrade: od projektiranja i izgradnje do održavanja i modernizacije. Naša energetski učinkovita rješenja i usluge za pametne ekogradove, zajednice s niskim udjelom ugljika i energetski samoodržive zgrade podupiru tekuću tranziciju prema održivijoj budućnosti za urbani život.

Rješenja za nadogradnju dizala društva KONE

Uz oba naša rješenja dobit ćete najveći mogući prostor u kabini, odličnu energetsku učinkovitost i dizajn unutrašnjosti koji savršeno odgovara vašoj zgradi.

KONE MonoSpace® DX

Višenamjensko osobno dizalo bez strojarnice s vanjskim oknom za niske i srednje visoke stambene i poslovne zgrade. KONE MonoSpace® DX dio je ponude dizala klase DX, koja redefiniraju iskustvo dizala s ugrađenom povezivosti za poboljšano korisničko iskustvo.

  • MAKS. VISINA DIZANJA 90 m
  • MAKS. NOSIVOST 33 osobe
  • MAKS. BRZINA 3,0 m/s

KONE ProSpace™

Višenamjensko osobno dizalo za naknadnu ugradnju bez strojarnice za niske i srednje visoke stambene i poslovne zgrade. Mala dizala, kao što je to KONE ProSpace™, rješenja su koja zauzimaju najmanje prostora i koja su isplativa za ugradnju u stubišta.

  • MAKS. VISINA DIZANJA 30 m
  • MAKS. NOSIVOST 9 osoba
  • MAKS. BRZINA 0,6 m/s

Pronađite pravo dizalo za nadogradnju

RješenjeOpisStrojarnicaMaks. visina dizanjaMaks. brzinaMaks. nosivost/osobe
Maks. broj dizala u zajedničkom radu
KONE MonoSpace™ DXVišenamjensko osobno dizalo bez strojarnice s vanjskim oknom za niske i srednje visoke stambene i poslovne zgrade.Ne90 m ili 36 katova
3,0 m/s
2500 kg / do 33 osobe
6
KONE ProSpace™Rješenje koje zauzima najmanje prostora i koje je isplativo za stambene zgrade za ugradnju u stubišta.Ne30 m ili 12 katova
0,6 m/s
675 kg ili do 9 osoba
1

Ugradnja dizala za naknadnu ugradnju: vodič po koracima

Isplanirat ćemo i koordinirati cijeli postupak ugradnje dizala. Bez obzira na to je li riječ o malom dizalu u stambenoj zgradi, dizalu bez jame ili većem dizalu s vanjskim oknom, dodijeljeni voditelj projekta pobrinut će se da sve bude dovršeno na vrijeme i unutar proračuna.

Odlučivanje

Možemo vam pomoći prikupiti informacije o prikladnim rješenjima za postavljanje dizala za naknadnu ugradnju u vašoj zgradi, kao i dozvole i subvencije te napraviti okvirni izračun troškova.

Financiranje

Možemo razgovarati o vašim mogućnostima financiranja projekta, pomoći pri utvrđivanju iznosa koji bi mogli biti pokriveni subvencijama i preporučiti druge mogućnosti za podjelu troškova među stanarima.

Planiranje

Provjerit ćemo mjesto ugradnje vašeg dizala za nadogradnju, izraditi arhitektonske i inženjerske projekte za okno, dizajnirati unutrašnjost dizala i pobrinuti se da su sve potrebne dozvole obrađene.

Izgradnja

Vodimo brigu o svim potrebnim pripremama na lokaciji, ugradnji okna i ugradnji dizala te završnom čišćenju. Prije primopredaje dizala obavit ćemo cjelokupan pregled sigurnosti i radnih značajki.

Održavanje

Svojom uslugom preventivnog održavanja osiguravamo pouzdan rad vašeg dizala tijekom cijelog uporabnog vijeka. Ako se problemi ipak jave, naši će vješti lokalni tehničari što prije popraviti i pokrenuti dizalo.

Neka pravo dizalo za nadogradnju vaše zgrade postane stvarnost!

img_buildings-without-elevators-designing-1

Pronalaženje pravog mjesta za mala dizala

Mala dizala možemo ugraditi u gotovo svaku zgradu. Veličina i oblik vašeg stubišta odredit će hoće li se vaše naknadno ugrađeno dizalo ugraditi iznutra ili izvana.
Mogućnosti ugradnje:

  • Unutar stubišta sa stepenicama s obiju strana
  • Posred stubišta
  • Djelomično zamjenjuje stubište, koje je produženo izvan zgrade
  • U unaprijed sastavljenom oknu na vanjskom zidu. Budući da je okno unaprijed sastavljeno, a potom podignuto na mjesto, može se uštedjeti vrijeme i novac.
img_buildings-without-elevators-designing-2

Odabir dizajna

Možemo stvoriti rješenje koje odgovara dizajnu interijera i arhitekturi bilo koje zgrade. Možete odabrati materijal za okno koji odgovara unutrašnjosti vaše zgrade i materijalu na zidovima i podu kabine.

img_buildings-without-elevators-designing-3-951x535.jpg

Financiranje

Mnoge europske zemlje daju subvencije za pokrivanje čak 60 – 70 % ukupnih troškova ugradnje malih dizala u stambenim zgradama. Obično udruga stanara podiže kredit i financira otplate putem mjesečne naknade za uslugu. Stanari tada odlučuju kako će podijeliti troškove ugradnje naknadno ugrađenog dizala. Spremni smo vam dati savjet i pripremni proračun, samo nam se obratite za podršku.

Stupite u kontakt

S pomoću obrasca u nastavku možete nam reći više o tome kako vam možemo pomoći. Povratno će vam se u najkraćem mogućem roku javiti netko iz našeg tima.

Sample form


+385My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Smart building solutions|Multiple/other

Imajte na umu da ćemo pri podnošenju ovog obrasca prikupljati vaše osobne podatke. Više informacija o obradi osobnih podataka potražite u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.