Zašto ugraditi dizalo za naknadnu ugradnju uz društvo KONE?

Povećajte vrijednost zgrade

Dizalo za naknadnu ugradnju povećava vrijednost vaše nekretnine, čini je privlačnijom potencijalnim kupcima i stanarima te znatno poboljšava pristupačnost.

Mala dizala poboljšavaju kvalitetu života

Dodavanjem dizala za naknadnu ugradnju osobama se omogućuje brže i lakše kretanje po vašoj zgradi, starijim se stanarima omogućuje da duže žive kod kuće, a malim se dizalima svim stanarima olakšava pristup gornjim katovima.

Rad s pouzdanim partnerom

Kada ste partner društva KONE, možete biti sigurni da će vaš projekt nadogradnje dizala proći bez problema i da će se obaviti na vrijeme i u skladu s proračunom. Možemo ugraditi mala dizala, kao i dizala bez jama, a možemo i preporučiti održavanje i druge usluge kako bi vaša oprema radila besprijekorno tijekom cijelog uporabnog vijeka vaše zgrade.

Povećajte vrijednost zgrade uz KONE klase DX za potpunu zamjenu

img_increase_to_value_skyline-980x470

Mala dizala povećavaju vrijednost zgrade, a to znači i da možete iskoristiti prednosti najnovijih povezanih tehnologija za stvaranje korisničkog iskustva koje ispunjava sva očekivanja.

img_connectivity-680x425

Povezivanje za nesmetan protok osoba

Zamjena vašeg starog dizala modernim, povezanim dizalom otvara čitav novi svijet mogućnosti za dodavanje rješenja i usluga pametnih zgrada koje čine život još jednostavnijim i praktičnijim za korisnike. S ugrađenom povezivosti možete iskoristiti prednosti usluga pametnih zgrada koje su razvili društvo KONE i naši partneri iz mreže People Flow Ecosystem. Možete povezati i vlastite usluge. Rezultat je prilagođeno iskustvo koje se razvija s promjenjivim potrebama stanara.

Redefinirajte korisničko iskustvo

Poboljšajte korisničko iskustvo zahvaljujući informacijama u stvarnom vremenu u pokretu, odnosno uzbudljivim, višeosjetilnim iskustvom u vožnji i drugim aplikacijama za pametne zgrade, koje čine svakodnevicu praktičnom poboljšanjem pristupačnosti i dostupnosti.

Saznajte više o korisničkom iskustvu

img_design-680x425
img_modernization_process_highlight_teaser-680x425

Osmislite plan za uspjeh uz društvo KONE kao svojim partnerom

Kao vaš iskusni partner za pametnije zgrade, možemo vam pomoći da učinkovitije upravljate svojom nekretninom na temelju dragocjenih uvida u ponašanje krajnjih korisnika koji se mogu primjenjivati za neprestano optimiziranje protoka osoba i poboljšanje korisničkog iskustva.

Pročitajte više o društvu KONE kao svom partneru

POSTANITE PARTNER S PREDVODNIKOM ZA ODRŽIVOST

POSTANITE PARTNER S PREDVODNIKOM ZA ODRŽIVOST

Pomažemo vam u ostvarivanju vaših ciljeva ekološke učinkovitosti tijekom svake faze životnog ciklusa vaše zgrade: od projektiranja i izgradnje do održavanja i modernizacije. Naša energetski učinkovita rješenja i usluge za pametne ekogradove, zajednice s niskim udjelom ugljika i energetski samoodržive zgrade podupiru tekuću tranziciju prema održivijoj budućnosti za urbani život.

Rješenja za nadogradnju dizala društva KONE

Uz oba naša rješenja dobit ćete najveći mogući prostor u kabini, odličnu energetsku učinkovitost i dizajn unutrašnjosti koji savršeno odgovara vašoj zgradi.

KONE MonoSpace® DX

Višenamjensko osobno dizalo bez strojarnice s vanjskim oknom za niske i srednje visoke stambene i poslovne zgrade. KONE MonoSpace® DX dio je ponude dizala klase DX, koja redefiniraju iskustvo dizala s ugrađenom povezivosti za poboljšano korisničko iskustvo.

  • MAKS. VISINA DIZANJA 90 m
  • MAKS. NOSIVOST 33 osobe
  • MAKS. BRZINA 3,0 m/s
Saznajte više

KONE ProSpace™

Višenamjensko osobno dizalo za naknadnu ugradnju bez strojarnice za niske i srednje visoke stambene i poslovne zgrade. Mala dizala, kao što je to KONE ProSpace™, rješenja su koja zauzimaju najmanje prostora i koja su isplativa za ugradnju u stubišta.

  • MAKS. VISINA DIZANJA 30 m
  • MAKS. NOSIVOST 9 osoba
  • MAKS. BRZINA 0,6 m/s
Saznajte više

Pronađite pravo dizalo za nadogradnju

RješenjeOpisStrojarnicaMaks. visina dizanjaMaks. brzinaMaks. nosivost/osobe
Maks. broj dizala u zajedničkom radu
KONE MonoSpace™ DXVišenamjensko osobno dizalo bez strojarnice s vanjskim oknom za niske i srednje visoke stambene i poslovne zgrade.Ne90 m ili 36 katova
3,0 m/s
2500 kg / do 33 osobe
6
KONE ProSpace™Rješenje koje zauzima najmanje prostora i koje je isplativo za stambene zgrade za ugradnju u stubišta.Ne30 m ili 12 katova
0,6 m/s
675 kg ili do 9 osoba
1

Ugradnja dizala za naknadnu ugradnju: vodič po koracima

Isplanirat ćemo i koordinirati cijeli postupak ugradnje dizala. Bez obzira na to je li riječ o malom dizalu u stambenoj zgradi, dizalu bez jame ili većem dizalu s vanjskim oknom, dodijeljeni voditelj projekta pobrinut će se da sve bude dovršeno na vrijeme i unutar proračuna.

Odlučivanje

Možemo vam pomoći prikupiti informacije o prikladnim rješenjima za postavljanje dizala za naknadnu ugradnju u vašoj zgradi, kao i dozvole i subvencije te napraviti okvirni izračun troškova.

Financiranje

Možemo razgovarati o vašim mogućnostima financiranja projekta, pomoći pri utvrđivanju iznosa koji bi mogli biti pokriveni subvencijama i preporučiti druge mogućnosti za podjelu troškova među stanarima.

Planiranje

Provjerit ćemo mjesto ugradnje vašeg dizala za nadogradnju, izraditi arhitektonske i inženjerske projekte za okno, dizajnirati unutrašnjost dizala i pobrinuti se da su sve potrebne dozvole obrađene.

Izgradnja

Vodimo brigu o svim potrebnim pripremama na lokaciji, ugradnji okna i ugradnji dizala te završnom čišćenju. Prije primopredaje dizala obavit ćemo cjelokupan pregled sigurnosti i radnih značajki.

Održavanje

Svojom uslugom preventivnog održavanja osiguravamo pouzdan rad vašeg dizala tijekom cijelog uporabnog vijeka. Ako se problemi ipak jave, naši će vješti lokalni tehničari što prije popraviti i pokrenuti dizalo.

Neka pravo dizalo za nadogradnju vaše zgrade postane stvarnost!

img_buildings-without-elevators-designing-1

Pronalaženje pravog mjesta za mala dizala

Mala dizala možemo ugraditi u gotovo svaku zgradu. Veličina i oblik vašeg stubišta odredit će hoće li se vaše naknadno ugrađeno dizalo ugraditi iznutra ili izvana.
Mogućnosti ugradnje:

  • Unutar stubišta sa stepenicama s obiju strana
  • Posred stubišta
  • Djelomično zamjenjuje stubište, koje je produženo izvan zgrade
  • U unaprijed sastavljenom oknu na vanjskom zidu. Budući da je okno unaprijed sastavljeno, a potom podignuto na mjesto, može se uštedjeti vrijeme i novac.
img_buildings-without-elevators-designing-2

Odabir dizajna

Možemo stvoriti rješenje koje odgovara dizajnu interijera i arhitekturi bilo koje zgrade. Možete odabrati materijal za okno koji odgovara unutrašnjosti vaše zgrade i materijalu na zidovima i podu kabine.

img_buildings-without-elevators-designing-3-951x535.jpg

Financiranje

Mnoge europske zemlje daju subvencije za pokrivanje čak 60 – 70 % ukupnih troškova ugradnje malih dizala u stambenim zgradama. Obično udruga stanara podiže kredit i financira otplate putem mjesečne naknade za uslugu. Stanari tada odlučuju kako će podijeliti troškove ugradnje naknadno ugrađenog dizala. Spremni smo vam dati savjet i pripremni proračun, samo nam se obratite za podršku.

Stupite u kontakt

S pomoću obrasca u nastavku možete nam reći više o tome kako vam možemo pomoći. Povratno će vam se u najkraćem mogućem roku javiti netko iz našeg tima.

Sample form


+385My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Smart building solutions|Multiple/other

Imajte na umu da ćemo pri podnošenju ovog obrasca prikupljati vaše osobne podatke. Više informacija o obradi osobnih podataka potražite u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website