Odgovorite na izazov

Studentima i diplomcima nudimo globalne i lokalne izazove poput rada na završnim radovima, pripravništva i početničkih poslova. U našem višekulturnom radnom okružju možete steći iskustvo koje se cijeni diljem svijeta. U našem međunarodnom programu za obuku možete steći i međunarodno iskustvo.

MEĐUNARODNI PROGRAM ZA OBUKU DRUŠTVA KONE

Naš međunarodni program za obuku (engl. International Trainee Program, ITP) namijenjen je studentima koji su barem na polovici studija i služi kao odlična odskočna daska za karijeru u društvu KONE.

PRIPRAVNIŠTVA I PRILIKE ZA POČETNIKE

Doznajte više o prilikama za pripravništva i projektima za završni rad, odnosno o sjajnom načinu za početak rada i potencijalnu karijeru u društvu KONE.

PARTNERSTVO S OBRAZOVNIM USTANOVAMA

Ponosni smo na svoju suradnju s obrazovnim ustanovama, sveučilištima i fakultetima za ekonomiju i menadžment u promicanju i razvijanju uzbudljivog i raznolikog spektra projekata.

Međunarodni program za obuku društva KONE

Svake godine studentima i diplomcima nudimo prilike za rad i razvoj na zanimljivim projektima diljem svijeta kroz međunarodni program za obuku društva KONE (engl. International Trainee Program, ITP). Većina radnih mjesta u ITP-u zahtijeva studije ekonomije, inženjerstva, informacijske tehnologije ili prava, ali postoje i prilike za studente iz drugih disciplina.

img_group-discussion-lecturer

Preduvjeti za pripravništvo

Međunarodni program za obuku (engl. International Trainee Program, ITP) društva KONE namijenjen je studentima koji su barem na polovici studija. Dobro poznavanje engleskog jezika ključno je za međunarodnog pripravnika. U mnogim slučajevima trebali biste biti upoznati i s jezikom zemlje domaćina.

U programu ćete se suočiti sa zanimljivim izazovima i upoznati se s društvom KONE kao svjetskom tvrtkom. ITP je također odlična odskočna daska za karijeru u društvu KONE.

img_De Rotterdam_De Rotterdam Challenge

Organizacija

Pripravništvo traje od tri do šest mjeseci, a obično započinje između travnja i lipnja. Ako ste izabrani za ITP, pokrivamo troškove povratne karte do zemlje domaćina i isplaćujemo plaću pripravnika. Lokalna jedinica društva KONE pomoći će vam pronaći smještaj i dodijelit će vam osobu za kontakt kojoj se možete obratiti za pomoć. Odgovornost je pripravnika da prije polaska pribavi osobno osiguranje, kao i boravišnu i radnu dozvolu (ako je primjenjivo).

Razdoblje prijave za radna mjesta u ITP-u započinje svake godine u siječnju i otvoreno je nekoliko tjedana.

Pripravništva i prilike za početnike

img_We offer_Indian technicians

Pripravnički staž i završni rad

Studentima nudimo brojna lokalna pripravništva u raznim jedinicama društva KONE diljem svijeta. Pripravništvo je izvrsna početna točka za karijeru u društvu KONE i nudi zanimljive izazove i prilike. Obratite se najbližem uredu društva KONE kako biste doznali više o mogućnostima za stažiranje u svojoj zemlji.

Projekti u sklopu završnih radova dobar su način da se upoznate s društvom KONE prije nego što diplomirate. Ovom suradnjom stječete dragocjen uvid i iskustvo, a mi dobivamo svježa razmišljanja i znanja.

img_Careers_Growing together

Započnite karijeru

Nudimo širok spektar radnih mogućnosti za nove diplomce u društvu KONE. Pružamo i poticaj i obuku kao dodatak vašem obrazovanju. U društvu KONE od prvog dana započinjete rad na stvarnim projektima. Suradnja s iskusnim kolegama pomaže vam da razvijete svoje vještine. KONE je inovativna tvrtka: cijenimo nove ideje i novo razmišljanje.

Tražimo ljude koji su motivirani za učenje i razvoj. Ovo je dobro mjesto za početak ako tražite zanimljive i izazovne zadatke i ako želite unijeti nove ideje u naše poslovanje. Neki primjeri početnih poslova uključuju radna mjesta: inženjer za korisničke usluge, inženjer projekta, prodajni inženjer, inženjer dizajna, pomoćni kontrolor, marketinški asistent, analitičar za ljudske potencijale i poslovni analitičar.

Partnerstvo s obrazovnim ustanovama

Aktivno surađujemo s obrazovnim ustanovama kako bismo dijelili i razvijali kompetencije istraživačkim radom, pripravništvom, istraživačkim diplomskim radovima i drugim poslovnim projektima. Lokalne jedinice društva KONE sudjeluju i na lokalnim sajmovima karijera i drugim studentskim događanjima u našim školama partnerima.

img_Investors_Office people

Partnerstva s vrhunskim sveučilištima

Pokrenuli smo blisku suradnju s tehnološkim i poslovnim fakultetima mnogih prvorazrednih sveučilišta i studentskih organizacija. KONE je jedan od korporacijskih partnera CEMS-a (globalno savezništvo u obrazovanju za menadžment) koji obuhvaća 26 prvorazrednih akademskih ustanova. Uz kombinaciju resursa vodećih sveučilišta i tvrtki CEMS je posvećen obrazovanju i pripremi budućih generacija međunarodnog poslovanja.

U razvoju menadžmenta surađujemo s fakultetima za ekonomiju i menadžment kako bismo uz ostale kompetencije vodstva razvili i strateško razmišljanje. Za razvoj menadžmenta na višoj razini surađujemo s ekonomskim fakultetom IMD u Švicarskoj.

Provjerite koje uzbudljive prilike za zapošljavanje nudimo u različitim zemljama!

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.