Rješenja za odredišta društva KONE | upravljanje odredištem u dizalu

Rješenja za odredišta društva KONE | upravljanje odredištem u dizalu

Rješenja za odredišta društva KONE | upravljanje odredištem u dizalu

Maksimalno povećanje učinkovitosti dizala

Za razliku od konvencionalnih rješenja za odredišta koja registriraju samo željeni smjer putovanja, naš sustav upravljanja dizalom uzima u obzir željene odredišne etaže i broj putnika koji čekaju za znatno poboljšanje učinkovitosti i radnih značajki dizala.

Radne značajke dizala

  • Napredna tehnologija i fleksibilnost omogućuju učinkovitost dizala i udobnost putnika u jednom upravljačkom sustavu dizala.
  • Jasno navođenje, bez nepotrebnih zaustavljanja i manje gužve u dizalu raspoređivanjem osoba po dizalima prema njihovu odredišnom katu poboljšava radne značajke dizala.
  • Privlačne upravljačke ploče prilagođene korisniku, uključujući sustav upravljanja dizalom s dodirnim zaslonima i mobilnim aplikacijama za pametne telefone.
  • Jednostavna integracija sa sustavima KONE Access ili sustavima za kontrolu pristupa treće strane i učinkovitost dizala koja nadilazi mnoge druge sustave za određivanje odredišta.

Istaknute značajke upravljačkog sustava dizala

img_pfi-destination-highlights-1

Dva tipa rješenja za odredišta

Uz uobičajena rješenja za odredišta dizala se pozivaju samo s pomoću upravljačkih ploča za odredišta. Međutim, uz hibridnu kontrolu odredišta učinkovitost dizala poboljšava se primjenom upravljačkih ploča za odredište na glavnim ulaznim katovima, kao i uobičajenih upravljačkih ploča za kabine u kabinama dizala.

img_pfi_cop1

Upravljačke ploče

Naš izbor elegantnih upravljačkih ploča za kabine i odredišta odlikuje se jednostavnošću uporabe i upotpunjava dojam predvorja i dizala.

img_pfi-destination-highlights-2

APLIKACIJA ZA PAMETNE TELEFONE

Uz mobilnu aplikaciju KONE RemoteCall™ putnici mogu pozvati dizalo s bilo kojeg mjesta u zgradi s pomoću svog mobilnog uređaja.

img_pfi_remotecall

Aplikacija za tablete

KONE RemoteCall™ s fiksnim izvorišnim katom može se upotrebljavati kao privremena upravljačka ploča za odredište za održavanje učinkovitosti dizala ili je mogu upotrebljavati recepcionari za pozivanje dizala za posjetitelje.

img_pfi access2_951x535

Integrirana kontrola pristupa i odredišta

Sustav upravljanja dizalom društva KONE može se integrirati s programom KONE Access ili sustavom za kontrolu pristupa treće strane za daljnje poboljšanje sigurnosti i protoka osoba.

img_doors_turnstiles_content block_features and options

Okretna vrata

Integriranjem naših rješenja za okretna vrata s našim rješenjima za kontrolu pristupa i odredišta osjetit ćete pogodnosti dosljedne izvedbe, fleksibilnih značajki personalizacije i poboljšane udobnosti za posjetitelje i stanare

Alati i preuzimanja

Sustav kontrole KONE Destination

KONE Destination maksimizira učinkovitost dizala kombinacijom željene odredišne etaže i broja putnika koji čekaju dizalo kako bi se znatno poboljšala učinkovitost i praktičnost dizala.

KONE RemoteCall™

KONE RemoteCall inovativna je mobilna aplikacija za pametne telefone koja korisnicima omogućuje personalizirano, brzo i praktično pozivanje dizala s bilo kojeg mjesta u zgradi.

KONE RemoteCall™ s fiksnim izvorišnim katom

KONE RemoteCall s fiksnim izvorišnim katom posebna je značajka u aplikaciji KONE RemoteCall koja unaprijed definira izvorišni kat tako da korisnik odabire samo odredišni kat.

Signalizacija na dodirnom zaslonu društva KONE

KSP858 je DOP u obliku dodirnog zaslona s najnovijom kapacitivnom tehnologijom dodirnog zaslona i vrlo intuitivnim sučeljem za iskustvo dizala bez muke.

Povezane teme

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.