Rješenja za odredišta društva KONE | upravljanje odredištem u dizalu

Maksimalno povećanje učinkovitosti dizala

Za razliku od konvencionalnih rješenja za odredišta koja registriraju samo željeni smjer putovanja, naš sustav upravljanja dizalom uzima u obzir željene odredišne etaže i broj putnika koji čekaju za znatno poboljšanje učinkovitosti i radnih značajki dizala.

Radne značajke dizala

  • Napredna tehnologija i fleksibilnost omogućuju učinkovitost dizala i udobnost putnika u jednom upravljačkom sustavu dizala.
  • Jasno navođenje, bez nepotrebnih zaustavljanja i manje gužve u dizalu raspoređivanjem osoba po dizalima prema njihovu odredišnom katu poboljšava radne značajke dizala.
  • Privlačne upravljačke ploče prilagođene korisniku, uključujući sustav upravljanja dizalom s dodirnim zaslonima i mobilnim aplikacijama za pametne telefone.
  • Jednostavna integracija sa sustavima KONE Access ili sustavima za kontrolu pristupa treće strane i učinkovitost dizala koja nadilazi mnoge druge sustave za određivanje odredišta.

Istaknute značajke upravljačkog sustava dizala

img_pfi-destination-highlights-1

Dva tipa rješenja za odredišta

Uz uobičajena rješenja za odredišta dizala se pozivaju samo s pomoću upravljačkih ploča za odredišta. Međutim, uz hibridnu kontrolu odredišta učinkovitost dizala poboljšava se primjenom upravljačkih ploča za odredište na glavnim ulaznim katovima, kao i uobičajenih upravljačkih ploča za kabine u kabinama dizala.

img_pfi_cop1

Upravljačke ploče

Naš izbor elegantnih upravljačkih ploča za kabine i odredišta odlikuje se jednostavnošću uporabe i upotpunjava dojam predvorja i dizala.

img_pfi-destination-highlights-2

APLIKACIJA ZA PAMETNE TELEFONE

Uz mobilnu aplikaciju KONE RemoteCall™ putnici mogu pozvati dizalo s bilo kojeg mjesta u zgradi s pomoću svog mobilnog uređaja.

img_pfi_remotecall

Aplikacija za tablete

KONE RemoteCall™ s fiksnim izvorišnim katom može se upotrebljavati kao privremena upravljačka ploča za odredište za održavanje učinkovitosti dizala ili je mogu upotrebljavati recepcionari za pozivanje dizala za posjetitelje.

img_pfi access2_951x535

Integrirana kontrola pristupa i odredišta

Sustav upravljanja dizalom društva KONE može se integrirati s programom KONE Access ili sustavom za kontrolu pristupa treće strane za daljnje poboljšanje sigurnosti i protoka osoba.

img_doors_turnstiles_content block_features and options

Okretna vrata

Integriranjem naših rješenja za okretna vrata s našim rješenjima za kontrolu pristupa i odredišta osjetit ćete pogodnosti dosljedne izvedbe, fleksibilnih značajki personalizacije i poboljšane udobnosti za posjetitelje i stanare

Alati i preuzimanja

Više alati i preuzimanja

Povezane teme

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website