Potpuna zamjena pokretnih stepenica – KONE

Zamjena ugradnjom novih pokretnih stepenica ili pokretne trake

Zamjena pokretnih stepenica može pomoći

Nove pokretne stepenice mogu vam pomoći ako vaše pokretne stepenice imaju problema s pouzdanošću ili ako više ne ispunjavaju zahtjeve protoka osoba u vašoj zgradi.

Pružamo dvije mogućnosti zamjene pokretnih stepenica

Možemo ugraditi nove pokretne stepenice i nosivu konstrukciju pokretnih stepenica ili možemo zamijeniti sve osim nosive konstrukcije pokretnih stepenica.

backimg_modernization-escalators-full-replacement-highlights-bg

Rješenja za potpunu zamjenu pokretnih stepenica

Nudimo dva rješenja za zamjenu pokretnih stepenica; oba će vam pomoći smanjiti troškove energije i poboljšati sigurnost, pouzdanost i stil.

Potpuna zamjena pokretnih stepenica

Potpuna zamjena pokretnih stepenica uključuje obnavljanje cijelih pokretnih stepenica, uključujući nosivu konstrukciju pokretnih stepenica. Na otvorenoj, lako dostupnoj lokaciji to se obično može dovršiti za nekoliko radnih dana. Potpuna zamjena pokretnih stepenica ulaganje je koje se isplati radi smanjenja troškova energije, kao i radi veće sigurnosti, pouzdanosti i stila. Istražite naša rješenja za zamjenu pokretnih stepenica i pokretnih traka koja su dostupna i za nove i za postojeće zgrade.

Potpuna zamjena bez nosive konstrukcije pokretnih stepenica

EcoMod™ 2 pruža vam sve prednosti potpuno novih, privlačnih i energetski učinkovitih pokretnih stepenica ili pokretnih traka bez dugotrajnog i potencijalno ometajućeg uklanjanja nosive konstrukcije pokretnih stepenica. Potrebni su tek jednostavni građevinski radovi i možete zamijeniti paralelne pokretne stepenice jednu po jednu čime se smanjuju troškovi, a smetnje svode na najmanju moguću mjeru. KONE EcoMod 2 pogodan je za sve marke pokretnih stepenica. Pročitajte više i preuzmite brošuru za EcoMod 2 (PDF).

Alati i preuzimanja

Priručnik za modernizaciju dizala

Ovaj vodič korak po korak za postupak modernizacije dizala pomaže vam da planirate svoj projekt na najbolji mogući način.

KONE letak o modernizaciju dizala

Saznajte kako upravljati životnim ciklusom svoje opreme i saznajte više o našim rješenjima za modernizacije.

KONE Car Designer

Dizajnirajte vlastiti interijer dizala online. Odaberite temu iz kolekcije KONE Design ili pomiješajte i uskladite materijale, rasvjetu i dodatke kako biste stvorili jedinstven izgled.

Povezane teme

img_AIEMMAT-VUODET-951x535

PROJEKT BEZ MUKE I POMOĆ PRI PLANIRANJU? DA, MOLIM!

Dobro planiranom modernizacijom osigurava se nastavak pouzdanog rada opreme, sukladnost s najnovijim sigurnosnim normama i nadopunjavanje dizajna vaše zgrade. Možemo pratiti stanje vaše opreme i pomoći vam u donošenju informiranih odluka o tome koje poslove modernizacije treba provesti i kada je najbolje vrijeme za to.

img_modernization-escalators-full-replacement-related-2

SIGURNOST PRIJE SVEGA

Sigurnost je okosnica svega što radimo. Neprestano težimo boljoj sigurnosti naših pokretnih stepenica i pokretnih traka primjenom pomno razrađenih postupaka dizajniranja, proizvodnje, ugradnje i održavanja. Pročitajte više o kulturi sigurnosti u društvu KONE.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.