Odaberite povezana dizala i pripremite svoju zgradu za budućnost

Pametna dizala čine vašu zgradu privlačnijom stanarima i posjetiteljima. Pripremite svoju zgradu za budućnost s pomoću vodeće tehnologije za dizala na tržištu s ugrađenom povezivošću.

hero_KONE_cloud_city_final_1440x670

Pametna rješenja društva KONE za dizala s ugrađenom povezivošću

Dodajte vrijednost s pomoću pametnog sustava dizala

Naša pametna dizala, koja su vodeća na tržištu, sada imaju ugrađenu povezivost. Dodavanjem inteligentnih funkcionalnosti i usluga dizala koje korisnicima pojednostavnjuju i olakšavaju život pametni sustav dizala omogućuje vam stvaranje potpuno nove vrste korisničkog iskustva.

Učinite život još jednostavnijim uz inovacije partnera iz mreže People Flow Ecosystem

Naš rastući broj partnera u mreži People Flow Ecosystem razvija nove inovacije koje stanarima čine život još jednostavnijim. Evo nekoliko primjera:

  • Savioke Relay: automatizirani sustav dostave za hotele, urede i zdravstvene ustanove.
  • BlindSquare: vodeća svjetska navigacijska aplikacija za slijepe i slabovidne osobe.

Pročitajte više

img_web-connectivity-Savioke_Relay_Dash_Hallway_highlight
img_KONE_mobile_resi_flow_with_graphics-680x425

Prilagodite iskustvo zgrade sebi

Uz ugrađenu povezivost imate i slobodu razvijanja vlastitih rješenja za pametne zgrade, što vam omogućuje dodatnu prilagodbu iskustva dizala kako biste zadovoljili potrebe vaše zgrade i ljudi koji se njome koriste.

Održavanje vaše zgrade sigurnom

Kako bismo vam osigurali bezbrižnost u digitalnom svijetu, kibernetička sigurnost i privatnost implementirani su u naše digitalne usluge i veze. Neprestano praćenje naših digitalnih okružja pomaže nam da se u vaše ime brinemo o njima sada i u budućnosti.

img_Kone-Architect-Europe-Set1-A-17-Edit_HD_680x425
img_customer meeting_680x425

Vaš partner u rješenjima za pametne zgrade

Sučelja za programiranje aplikacija (engl. Application Programming Interfaces, API) omogućuju dvjema aplikacijama međusobnu komunikaciju, što znači da vaša aplikacija može nesmetano raditi s našim povezanim dizalima. Povezana dizala otvaraju uzbudljive nove mogućnosti za dodavanje vrijednosti rješenjima za pametne zgrade društva KONE i za naše partnere iz mreže People Flow Ecosystem.

Saznajte više

Pratite aktivnosti održavanja

S našim sučeljem za programiranje aplikacija za status opreme i sučeljem za programiranje aplikacija za servisne informacije možete jednostavno unijeti status održavanja i povijest opreme društva KONE u vlastitu zgradu ili sustave za upravljanje imovinom.

Istražite portal društva KONE za sučelja za programiranje aplikacija

img_KONE_Feat_Media_Screen_Maintenance-Landscape-025_680x425
img_Digital elevator-DX -female-male-smartphone_680x425

Jednostavna integracija novih usluga pametnih zgrada

S pomoću našeg sučelja za programiranje aplikacija za poziv dizala možete integrirati značajke poziva dizala u vlastite aplikacije za krajnje korisnike, primjerice kako biste omogućili osobama pozivanje dizala putem vlastitog pametnog telefona. Naše sučelje za programiranje aplikacija za uslužne robote omogućuje vam integriranje autonomnih robota koji se upotrebljavaju za usluge poput čišćenja, dostave i sigurnosti s dizalima društva KONE.

Istražite portal društva KONE za sučelja za programiranje aplikacija

Stupite u kontakt

S pomoću obrasca u nastavku možete nam reći više o tome kako vam možemo pomoći. Povratno će vam se u najkraćem mogućem roku javiti netko iz našeg tima.

Sample form


+385My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Smart building solutions|Multiple/other

Imajte na umu da ćemo pri podnošenju ovog obrasca prikupljati vaše osobne podatke. Više informacija o obradi osobnih podataka potražite u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website