Opći postupak zapošljavanja

PRIJAVA

Možete se prijaviti izravno za bilo koje otvoreno radno mjesto objavljeno na našoj stranici za zapošljavanje. Ako ste novi korisnik na našim stranicama za zapošljavanje, od vas će se zatražiti da izradite korisnički račun prije prijave na natječaje u društvu KONE.

RAZGOVOR

Nakon što dovršite i pošaljete internetsku prijavu, primit ćete automatsku potvrdu e-poštom. Lokalni odjel ljudskih potencijala i nadređeni upravitelj pregledat će prijave i izdvojiti kandidate za razgovor. Možemo provesti nekoliko krugova razgovora prije konačnog odabira.

KONAČNI ODABIR

Svi prijavljeni kandidati dobit će povratnu informaciju e-poštom ili telefonski najkasnije nakon što odaberemo prave kandidate. Trajanje postupka zapošljavanja može se razlikovati ovisno o različitim čimbenicima i zbog toga vam ne možemo dati procjenu kad ćete dobiti obavijest o konačnom odabiru.

Proces prijave u međunarodni program za obuku (engl. International Trainee Program, ITP) društva KONE

PRIJAVA

Radna mjesta u ITP-u objavljuju se početkom siječnja na našoj internetskoj stranici za zapošljavanje. Poveznicu za otvorena radna mjesta možete pronaći na stranici Prijavite se odmah. Možete se prijaviti na najviše dva odvojena radna mjesta. Ispunite obrazac i priložite zamolbu, životopis i prijepis ocjena na engleskom jeziku.

RAZGOVOR

Razdoblje za prijavu završava sredinom veljače nakon čega se najpogodniji kandidati pozivaju na razgovor. Razgovore obično organizira nadređeni upravitelj odgovarajuće jedinice. Razgovori se odvijaju u veljači i ožujku.

KONAČNI ODABIR

Konačni odabir provodi se u odgovarajućoj jedinici najkasnije u travnju. Svi prijavljeni kandidati dobit će povratnu informaciju e-poštom ili telefonski.

Provjerite koje uzbudljive prilike za zapošljavanje nudimo u različitim zemljama!

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.