Prednosti nadogradnje

EKOLOŠKA UČINKOVITOST

Nadogradnjom sustava elektrifikacije vašeg dizala, upravljačkog sustava i rasvjete kabine može se znatno smanjiti količina energije koja se troši. Osim što će vaše dizalo postati ekološki učinkovitijim, spomenutim će se nadogradnjama smanjiti i vaši troškovi rada.

RADNE ZNAČAJKE

Radne značajke dizala mogu se znatno poboljšati modernizacijom komponenata kao što su sustav upravljanja i upravljač vrata. Navedenim se nadogradnjama poboljšava pouzdanost, preciznost niveliranja, vrijeme čekanja i pristupačnost.

SIGURNOST

Prioritet nam je sigurnost putnika u dizalu i osoblja za održavanje. Nadogradnjom komponenti kao što su osvjetljenje okna i strojarnice, regulator pretjerane brzine kabine ili strojni štitnici poboljšat će se sigurnost i doprinijeti boljem upravljanju rizicima u vašoj zgradi.

Alati i preuzimanja

Više alati i preuzimanja

Povezane teme

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website