Nadogradnje komponenata dizala

Prednosti nadogradnje

EKOLOŠKA UČINKOVITOST

Nadogradnjom sustava elektrifikacije vašeg dizala, upravljačkog sustava i rasvjete kabine može se znatno smanjiti količina energije koja se troši. Osim što će vaše dizalo postati ekološki učinkovitijim, spomenutim će se nadogradnjama smanjiti i vaši troškovi rada.

RADNE ZNAČAJKE

Radne značajke dizala mogu se znatno poboljšati modernizacijom komponenata kao što su sustav upravljanja i upravljač vrata. Navedenim se nadogradnjama poboljšava pouzdanost, preciznost niveliranja, vrijeme čekanja i pristupačnost.

SIGURNOST

Prioritet nam je sigurnost putnika u dizalu i osoblja za održavanje. Nadogradnjom komponenti kao što su osvjetljenje okna i strojarnice, regulator pretjerane brzine kabine ili strojni štitnici poboljšat će se sigurnost i doprinijeti boljem upravljanju rizicima u vašoj zgradi.

Alati i preuzimanja

KONE paket za nadogradnju zaštite od prekomjerne brzine kabine u usponu

Naš paket za nadogradnju za sve marke dizala sastoji se od novog regulatora pretjerane brzine, novog užeta i novog uređaja za zaustavljanje na vodilici. Ovim poboljšanjima osigurat će se da se kabina koja prekoračuje brzinu sigurno, kontrolirano zaustavi.

Paket za nadogradnju komponenti za elektrifikaciju i signalizaciju društva KONE

Naš paket za elektrifikaciju i signalizaciju spaja širok raspon nadogradnji u jednu, isplativu ponudu koja pokriva električne upravljačke sustave vašeg dizala, rasvjetu i signalizaciju kabine.

Paket za nadogradnju hidrauličnog ventila društva KONE

Treba li vaše hidraulično dizalo nadogradnju? Utvrdite ima li vaše dizalo cilindar s jednostrukim dnom i saznajte više informacija o nadogradnji cilindrom s dvostrukim dnom.

Paket za nadogradnju okna i strojarnice društva KONE

Nadogradnjom rasvjete u oknu dizala i strojarnici poboljšava se sigurnost na radu u vašoj zgradi. Naš paket za nadogradnju osigurava dovoljno rasvjete za tehničare za obavljanje poslova održavanja i rasvjetu u slučaju nužde tijekom nestanka struje.

Paket za nadogradnju komponenata za smanjenje buke za KONE MaxiSpace™

Naš paket za smanjenje buke za postojeća dizala KONE MaxiSpace sastoji se od novih remenica i izoliranih držača za vodilice, kao i zamjenske izolacije temeljne ploče stroja.

Paket za nadogradnju komponenti za paralelnu signalizaciju društva KONE

Jasna, pouzdana signalizacija jednostavna za uporabu: tipke za poziv u kabini i na etaži imaju važnu ulogu u pružanju najboljeg mogućeg iskustva za putnike u vašem dizalu i na etažama. Ovaj paket za nadogradnju zamjenjuje postojeću signalizaciju s jednim od naših proizvoda serije ReVive KSS 210 ili KSS 430.

Paket za nadogradnju sigurnosnih komponenti društva KONE

Nadogradnjom zaštitnih mjera u oknu dizala i strojarnici poboljšava se sigurnost putnika i servisera smanjenjem rizika od nesreća. Naš paket za nadogradnju uključuje niz novih zaštitnih uređaja za pokretne mehaničke dijelove dizala.

Povezane teme

img_modernization-elevator-comp-upgrades-related-1-951x535.jpg

IMA LI VAŠA ZGRADA STARO DIZALO KONE MONOSPACE®?

Koliko god dobro održavali svoje dizalo, nakon nekoliko godina pouzdanog rada i nebrojenih putovanja svejedno će ga trebati modernizirati. Dobro planiranom modernizacijom osigurava se daljnji pouzdani i energetski učinkovit rad, sukladnost s najnovijim sigurnosnim normama i nadopunjavanje dizajna vaše zgrade. Ovdje pročitajte više o namjenskim paketima nadogradnje za dizala KONE MonoSpace.

img_modernization-elevator-comp-upgrades-solutions-2

PROJEKT BEZ MUKE I POMOĆ PRI PLANIRANJU? DA, MOLIM!

Dobro planiranom modernizacijom osigurava se daljnji pouzdani rad opreme, sukladnost s najnovijim sigurnosnim normama i nadopunjavanje dizajna vaše zgrade. Pročitajte više o našem procesu modernizacije i uslugama KONE Care for Life i Asset Management Planning.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.