Društvo KONE kao poslodavac

ŠTO ČINIMO

KONE je inovativan predvodnik u industriji dizala i pokretnih stepenica. Naš je posao unaprijediti svjetske gradove, zgrade i javne prostore. Vjerujemo da su gradovi dio rješenja za bolji život.

U ŠTO VJERUJEMO

Vjerujemo u poboljšanje učinkovitosti nadahnjivanjem, poticanjem i razvojem vlastitih ljudi. Izrazito podupiremo osobni razvoj i nudimo raznovrsne prilike za razvoj karijere.

U društvu KONE nastojimo

img_Careers_Improving urban life

POBOLJŠATI URBANI ŽIVOT

Kao globalni predvodnik u industriji dizala i pokretnih stepenica, razvijamo rješenja koja ljudima život čine jednostavnijim i udobnijim. Svaki zaposlenik društva KONE svojim radom doprinosi sve boljoj kakvoći urbanog života.

img_Careers_Growing together

RASTI ZAJEDNO

Vjerujemo da se naš uspjeh temelji na jakom vodstvu, zajedničkom sustavu vrijednosti i predanim zaposlenicima.

img_Careers_Winning together

POBJEĐIVATI ZAJEDNO

Ispunjavamo obećanja koja dajemo klijentima i dosljedno poboljšavamo svoj ugled pouzdanog partnera.

backimg_building

ŠTO VAM NUDIMO

UKUPNA NAGRADA U PONUDI

Vjerujemo da su naši zaposlenici ključ našeg uspjeha i da je naša ukupna nagrada kombinacija onoga što vam nudimo u društvu KONE.

RAZVOJ KARIJERE

Sposobnost prilagodbe trendovima koji su oblikovali urbanizaciju rezultat je naših proizvoda, usluga i zaposlenika. U našem višekulturnom radnom okružju možete steći iskustvo koje se cijeni diljem svijeta.

DOBROBIT I FLEKSIBILNOST

Dobrobit zaposlenika podrazumijeva dobro tjelesno, mentalno i društveno zdravlje. U kontekstu vašeg zaposlenja i karijere riječ je o vođenju uravnoteženog života.

Provjerite koje uzbudljive prilike za zapošljavanje nudimo u različitim zemljama!

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.