Rješenja KONE Advanced People Flow

Rješenja Advanced People Flow

Advanced People Flow obuhvaća rješenja za kontrolu pristupa i odredišta, rješenja za infozabavu u dizalima i rješenja za nadzor opreme.

img_APFS-access_669x374

Pristup

KONE Access prilagodljiv je i fleksibilan sustav za kontrolu pristupa koji se jednostavno integrira s vašim sustavom dizala i vratima za zgrade. To je kombinacija uređaja za korisničko sučelje, hardvera sustava i upravljačkog softvera za kontrolu pristupa.

img_APFS-destination_669x374

Odredište

Naš sustav za upravljanje prema odredištu uvelike poboljšava učinkovitost i praktičnost u vašoj zgradi uz jasne smjernice, bez nepotrebnih zaustavljanja i pretrpanih dizala, kao i jednostavnu integraciju s rješenjem KONE Access.

img_APFS_KONE-infotainment-solutions_669x374

Infozabava

Rješenja za infozabavu društva KONE doprinose osmišljavanju još boljeg iskustva primjene rješenja za zabavu i komunikaciju koja u potpunosti transformiraju korisničko iskustvo vaše zgrade.

img_APFS-monitoring_669x374

Nadzor

Rješenja društva KONE za nadzor pružaju vam ključne informacije o opremi nadohvat ruke u stvarnom vremenu kao pomoć pri donošenju informiranijih odluka i za nesmetan i siguran protok ljudi tijekom cijelog dana.

KONE Residential Flow

08_Selected_highlights-688x376-_tcm24-93677

RJEŠENJA DRUŠTVA KONE ZA ZDRAVLJE I DOBROBIT

Naša stručnost u pogledu protoka osoba, zajedno s nizom rješenja za zdravlje i dobrobit, pomaže ponuditi sigurnija putovanja korisnicima i zdrave prostore u zgradama.

Pogledajte naš najnoviji doprinos naprednom protoku ljudi

img_KONE_Feat_Media_screen-Landscape-042_lines_442x224

Informacije društva KONE

Zahvaljujući rješenjima za informiranje društva KONE važne podatke o zgradama možete brzo i jednostavno podijeliti te tako istodobno poboljšati doživljaj dizala za putnike raznovrsnim prilagodljivim sadržajem.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.