Modernizacija dizala

Obnova dizala za digitalno omogućen protok osoba

U sve digitaliziranijem svijetu obnova dizala omogućuje vam da održite korak dodavanjem povezivosti u svoje dizalo. Modularnom modernizacijom možete učiniti svoje dizalo pametnijim i poželjnijim zahvaljujući novim rješenjima za protok osoba i uslugama dodavanja vrijednosti koje pružaju društvo KONE i naši partneri.

Modularna modernizacija idealna je ako je cjelokupno stanje vašeg dizala još uvijek funkcionalno, ali ažuriranjem elemenata poput sustava upravljanja dizalom i jedinice za dizanje znatno bi se poboljšale njegove radne značajke. Nadogradnjom postojećeg dizala ažuriranjem sustava upravljanja dizalom optimizira se protok osoba i učinkovitost, dok se obnovom dizala jamči da je vaša nekretnina spremna za iskorištavanje prednosti budućih tehnologija pametnih zgrada.

img_connectivity-680x425

Povezivanje za nesmetan protok osoba

Zamjena vašeg starog dizala modernim, povezanim dizalom otvara čitav novi svijet mogućnosti za dodavanje rješenja i usluga pametnih zgrada koje čine život još jednostavnijim i prikladnijim za korisnike. S ugrađenom povezivošću možete iskoristiti prednosti usluga pametnih zgrada koje su razvili društvo KONE i naši partneri iz mreže People Flow Ecosystem. Možete povezati i vlastite usluge. Rezultat je prilagođeno iskustvo koje se razvija s promjenjivim potrebama stanara.

Saznajte više o povezivosti

img_design-680x425

Redefinirajte korisničko iskustvo

Poboljšajte korisničko iskustvo zahvaljujući informacijama u stvarnom vremenu u pokretu, odnosno uzbudljivim, višeosjetilnim iskustvom u vožnji i drugim aplikacijama za pametne zgrade, koje čine svakodnevicu praktičnom poboljšanjem pristupačnosti i dostupnosti.

Saznajte više o korisničkom iskustvu

img_modernization_process_highlight_teaser-680x425

Uspješna obnova dizala uz društvo KONE

Kao vaš iskusni partner za obnovu dizala i pametnije zgrade, možemo vam ponuditi fleksibilnost modularne modernizacije i pomoći vam da učinkovitije upravljate svojom nekretninom s dragocjenim uvidima u ponašanje krajnjih korisnika koji se mogu primjenjivati za neprestano optimiziranje protoka osoba i poboljšanje korisničkog iskustva.

Saznajte više o društvu KONE kao vašem partneru

POSTANITE PARTNER S PREDVODNIKOM ZA ODRŽIVOST

POSTANITE PARTNER S PREDVODNIKOM ZA ODRŽIVOST

Pomažemo vam u ostvarivanju vaših ciljeva ekološke učinkovitosti tijekom svake faze životnog ciklusa vaše zgrade: od projektiranja i izgradnje do održavanja i modernizacije. Naša energetski učinkovita rješenja i usluge za pametne ekogradove, zajednice s niskim udjelom ugljika i energetski samoodržive zgrade podupiru tekuću tranziciju prema održivijoj budućnosti za urbani život.

Naša rješenja za modernizaciju dizala

img_full-replacement-teaser-442x224

Potpuna zamjena

Uz potpunu zamjenu potpuno uklanjamo vaše staro dizalo i ugrađujemo potpuno novo dizalo usklađeno sa zahtjevima za pristupačnost u postojeće okno vaše zgrade. Ovu opciju preporučujemo:

  • ako je vaše dizalo starije od 25 godina
  • ako je nepouzdano, skučeno ili sporo
  • ako je teško pristupačno i teško za uporabu nekim osobama.

PROSJEČAN VREMENSKI OKVIR OD 4 DO 6 TJEDANA *

img_modular-modernization-teaser-442x224

Modularna modernizacija

Možemo poboljšati radne značajke i izgled vašeg dizala te smanjiti troškove rada ažuriranjem cijelih sustava, kao što su strojevi za dizanje, sustav za elektrifikaciju ili vrata, u jednom potezu. Modularna modernizacija idealna je za vaše dizalo:

  • ako je staro između 15 i 20 godina
  • ako troši mnogo električne energije
  • ako se ne poravnava točno s etažama
  • ako ima zastarjelu i nepraktičnu unutrašnjost.

PROSJEČAN VREMENSKI OKVIR OD 1 DO 2 TJEDNA *

img_component-upgrades-teaser-442x224

Nadogradnje komponenata

Nadogradnje komponenata brz su i isplativ način za mala poboljšanja, među ostalim, pogona vrata dizala, signalizacije ili sustava rasvjete. Te vrste nadogradnje preporučuju se za dizala:

  • ako su starija od 10 godina
  • ako imaju probleme poput bučnih vrata ili zastarjele i nepraktične signalizacije.

PROSJEČAN VREMENSKI OKVIR OD 1 DO 2 DANA *

Postupak modernizacije dizala KONE

Prednosti modernizacije dizala

img_D8I1606_highlight_680x425

Učinkovitost

Modernizacija dizala podrazumijeva kraće vrijeme čekanja, manje popravaka i kvarova, niže troškove rada i poboljšane sigurnosne značajke dizala za stanare i posjetitelje. Zahvaljujući modernim automatskim vratima i signalizaciji vaše će dizalo izgledati dobro i bit će jednostavno za uporabu.

img_elevator-modernization-benefits-2-680x425

Sigurnost dizala

Naša inovativna poboljšanja u pogledu sigurnosti dizala daju vama i vašim korisnicima dizala dodatnu dozu sigurnosti. Troškovi modernizacije dizala kompenziraju se prednostima poput boljeg funkcioniranja vrata kabine, preciznog niveliranja kabine, poboljšane rasvjete, dvosmjernog komunikacijskog sustava u kabini, hitnog napajanja u slučaju nestanka struje i mnogih drugih sigurnosnih značajki dizala.

img_KONE_Feat_Old_Lady_Landscape-057_edit_highlight

Pristupačnost

Uz potpunu zamjenu dizala možete povećati veličinu kabine čak 50 %, a uz modernizaciju dizala možete ugraditi vrata sa širokim otvaranjem kako biste olakšali pristup osobama u invalidskim kolicima ili osobama koje guraju dječja kolica.

img_KONE_Feat_NEB_247_Landscape_graphics-680x425

Vanjski izgled

Dizalo koje dobro izgleda nadopunjuje vašu zgradu i poboljšava iskustvo u dizalu i za stanare i za posjetitelje. Izgled i dojam unutrašnjosti kabine možete potpuno promijeniti novim funkcionalnim i izdržljivim materijalima, inovativnim uzorcima i završnim obradama, modernom paletom boja, kao i zrcalima i ostalim dodacima.

img_elevator-modernization-benefits-6-680x425

Povezivost

Uz modernizaciju dizala koju provodi društvo KONE svoju zgradu možete pripremiti za budućnost s pomoću povezane tehnologije dizala koja je vodeća na tržištu. Dodavanjem povezanih dizala na provjerni popis za modernizaciju dizala možete stvoriti potpuno novu vrstu korisničkog iskustva dodavanjem rješenja i usluga pametnih zgrada s modernizacijom i ugradnjom dizala.

Povezane teme

img_maintenance-service-668x376

Potpuno novi KONE Care™

Kada govorimo o uslugama održavanja, jedna ponuda ne pristaje svima. Kako bismo zadovoljili vaše specifične potrebe održavanja, sada nudimo fleksibilniju ponudu održavanja s više mogućnosti i kombinacija na izbor.

img_tools-and-download-teaser-668x426

Alati i preuzimanja društva KONE

Iskoristite naše alate za dizajn i planiranje sljedeće generacije koji će vam pomoći osmisliti sjajno korisničko iskustvo koje vašu zgradu čini privlačnijom i stanarima i posjetiteljima.

Stupite u kontakt

S pomoću obrasca u nastavku možete nam reći više o tome kako vam možemo pomoći. Povratno će vam se u najkraćem mogućem roku javiti netko iz našeg tima.

Sample form


+385My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Smart building solutions|Multiple/other

Imajte na umu da ćemo pri podnošenju ovog obrasca prikupljati vaše osobne podatke. Više informacija o obradi osobnih podataka potražite u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.