Modernizacija dizala

Obnova dizala za digitalno omogućen protok osoba

U sve digitaliziranijem svijetu obnova dizala omogućuje vam da održite korak dodavanjem povezivosti u svoje dizalo. Modularnom modernizacijom možete učiniti svoje dizalo pametnijim i poželjnijim zahvaljujući novim rješenjima za protok osoba i uslugama dodavanja vrijednosti koje pružaju društvo KONE i naši partneri.

Modularna modernizacija idealna je ako je cjelokupno stanje vašeg dizala još uvijek funkcionalno, ali ažuriranjem elemenata poput sustava upravljanja dizalom i jedinice za dizanje znatno bi se poboljšale njegove radne značajke. Nadogradnjom postojećeg dizala ažuriranjem sustava upravljanja dizalom optimizira se protok osoba i učinkovitost, dok se obnovom dizala jamči da je vaša nekretnina spremna za iskorištavanje prednosti budućih tehnologija pametnih zgrada.

img_connectivity-680x425

Povezivanje za nesmetan protok osoba

Zamjena vašeg starog dizala modernim, povezanim dizalom otvara čitav novi svijet mogućnosti za dodavanje rješenja i usluga pametnih zgrada koje čine život još jednostavnijim i prikladnijim za korisnike. S ugrađenom povezivošću možete iskoristiti prednosti usluga pametnih zgrada koje su razvili društvo KONE i naši partneri iz mreže People Flow Ecosystem. Možete povezati i vlastite usluge. Rezultat je prilagođeno iskustvo koje se razvija s promjenjivim potrebama stanara.

Saznajte više o povezivosti

Redefinirajte korisničko iskustvo

Poboljšajte korisničko iskustvo zahvaljujući informacijama u stvarnom vremenu u pokretu, odnosno uzbudljivim, višeosjetilnim iskustvom u vožnji i drugim aplikacijama za pametne zgrade, koje čine svakodnevicu praktičnom poboljšanjem pristupačnosti i dostupnosti.

Saznajte više o korisničkom iskustvu

img_design-680x425
img_modernization_process_highlight_teaser-680x425

Uspješna obnova dizala uz društvo KONE

Kao vaš iskusni partner za obnovu dizala i pametnije zgrade, možemo vam ponuditi fleksibilnost modularne modernizacije i pomoći vam da učinkovitije upravljate svojom nekretninom s dragocjenim uvidima u ponašanje krajnjih korisnika koji se mogu primjenjivati za neprestano optimiziranje protoka osoba i poboljšanje korisničkog iskustva.

Saznajte više o društvu KONE kao vašem partneru

POSTANITE PARTNER S PREDVODNIKOM ZA ODRŽIVOST

POSTANITE PARTNER S PREDVODNIKOM ZA ODRŽIVOST

Pomažemo vam u ostvarivanju vaših ciljeva ekološke učinkovitosti tijekom svake faze životnog ciklusa vaše zgrade: od projektiranja i izgradnje do održavanja i modernizacije. Naša energetski učinkovita rješenja i usluge za pametne ekogradove, zajednice s niskim udjelom ugljika i energetski samoodržive zgrade podupiru tekuću tranziciju prema održivijoj budućnosti za urbani život.

Naša rješenja za modernizaciju dizala

img_full-replacement-teaser-442x224

Potpuna zamjena

Uz potpunu zamjenu potpuno uklanjamo vaše staro dizalo i ugrađujemo potpuno novo dizalo usklađeno sa zahtjevima za pristupačnost u postojeće okno vaše zgrade. Ovu opciju preporučujemo:

  • ako je vaše dizalo starije od 25 godina
  • ako je nepouzdano, skučeno ili sporo
  • ako je teško pristupačno i teško za uporabu nekim osobama.

PROSJEČAN VREMENSKI OKVIR OD 4 DO 6 TJEDANA *

img_modular-modernization-teaser-442x224

Modularna modernizacija

Možemo poboljšati radne značajke i izgled vašeg dizala te smanjiti troškove rada ažuriranjem cijelih sustava, kao što su strojevi za dizanje, sustav za elektrifikaciju ili vrata, u jednom potezu. Modularna modernizacija idealna je za vaše dizalo:

  • ako je staro između 15 i 20 godina
  • ako troši mnogo električne energije
  • ako se ne poravnava točno s etažama
  • ako ima zastarjelu i nepraktičnu unutrašnjost.

PROSJEČAN VREMENSKI OKVIR OD 1 DO 2 TJEDNA *

img_component-upgrades-teaser-442x224

Nadogradnje komponenata

Nadogradnje komponenata brz su i isplativ način za mala poboljšanja, među ostalim, pogona vrata dizala, signalizacije ili sustava rasvjete. Te vrste nadogradnje preporučuju se za dizala:

  • ako su starija od 10 godina
  • ako imaju probleme poput bučnih vrata ili zastarjele i nepraktične signalizacije.

PROSJEČAN VREMENSKI OKVIR OD 1 DO 2 DANA *

Postupak modernizacije dizala KONE

Prednosti modernizacije dizala

img_D8I1606_highlight_680x425

Učinkovitost

Modernizacija dizala podrazumijeva kraće vrijeme čekanja, manje popravaka i kvarova, niže troškove rada i poboljšane sigurnosne značajke dizala za stanare i posjetitelje. Zahvaljujući modernim automatskim vratima i signalizaciji vaše će dizalo izgledati dobro i bit će jednostavno za uporabu.

Sigurnost dizala

Naša inovativna poboljšanja u pogledu sigurnosti dizala daju vama i vašim korisnicima dizala dodatnu dozu sigurnosti. Troškovi modernizacije dizala kompenziraju se prednostima poput boljeg funkcioniranja vrata kabine, preciznog niveliranja kabine, poboljšane rasvjete, dvosmjernog komunikacijskog sustava u kabini, hitnog napajanja u slučaju nestanka struje i mnogih drugih sigurnosnih značajki dizala.

img_elevator-modernization-benefits-2-680x425
img_KONE_Feat_Old_Lady_Landscape-057_edit_highlight

Pristupačnost

Uz potpunu zamjenu dizala možete povećati veličinu kabine čak 50 %, a uz modernizaciju dizala možete ugraditi vrata sa širokim otvaranjem kako biste olakšali pristup osobama u invalidskim kolicima ili osobama koje guraju dječja kolica.

Vanjski izgled

Dizalo koje dobro izgleda nadopunjuje vašu zgradu i poboljšava iskustvo u dizalu i za stanare i za posjetitelje. Izgled i dojam unutrašnjosti kabine možete potpuno promijeniti novim funkcionalnim i izdržljivim materijalima, inovativnim uzorcima i završnim obradama, modernom paletom boja, kao i zrcalima i ostalim dodacima.

img_KONE_Feat_NEB_247_Landscape_graphics-680x425
img_elevator-modernization-benefits-6-680x425

Povezivost

Uz modernizaciju dizala koju provodi društvo KONE svoju zgradu možete pripremiti za budućnost s pomoću povezane tehnologije dizala koja je vodeća na tržištu. Dodavanjem povezanih dizala na provjerni popis za modernizaciju dizala možete stvoriti potpuno novu vrstu korisničkog iskustva dodavanjem rješenja i usluga pametnih zgrada s modernizacijom i ugradnjom dizala.

Povezane teme

Stupite u kontakt

S pomoću obrasca u nastavku možete nam reći više o tome kako vam možemo pomoći. Povratno će vam se u najkraćem mogućem roku javiti netko iz našeg tima.

Sample form


+385My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Smart building solutions|Multiple/other

Imajte na umu da ćemo pri podnošenju ovog obrasca prikupljati vaše osobne podatke. Više informacija o obradi osobnih podataka potražite u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website