Promoviramo tri različita elementa ukupne nagrade

OSNOVNO

To je temelj naše ponude nagrada koji se redovito prima. Primjeri: osnovna plaća, doplatak, doprinosi.

MOGUĆNOSTI

To su dodatni elementi nagrađivanja na koje utječe vaš rad. Primjeri: nagrade utemeljene na učinkovitosti i odavanju priznanja.

ISKUSTVA

Pružamo raznolika iskustva koja pomažu našim zaposlenicima da postignu svoje karijerne i osobne ciljeve te im omogućuju zdrav i uravnotežen život. Primjeri: razvoj karijere, dobrobit, fleksibilne radne prakse i upravljanje učinkovitošću.

Iskustva

Cilj nam je imati najbolje moguće stručnjake s pravim kompetencijama na svakom radnom mjestu. To se naglašava organiziranjem razgovora zaposlenika i njihovih upravitelja najmanje dva puta godišnje o dobrobiti zaposlenika, razvoju karijere i raznim mogućnostima rasta.

img_We offer_Technician equipment van

RAZVOJ KARIJERE

Nudimo razne prilike za razvoj karijere zaposlenika; prilike variraju od horizontalnih promjena do zauzimanja izazovnijih uloga u organizaciji. U društvu KONE naglašava se rotacija poslova i sva otvorena radna mjesta objavljujemo interno. Zaposlenici se mogu prijaviti na bilo koje dostupno radno mjesto, tako da su mogućnosti bezbrojne.

Stalne promjene i pozitivan razvoj u poslu omogućuju našim zaposlenicima da uče i rastu čak i ako su odlučili ostati u svojoj sadašnjoj ulozi. Da bismo potaknuli razvoj zaposlenika, nudimo i mentorstvo unutar društva KONE, a uključili smo se i u programe mentorstva među tvrtkama.

img_employees-construction-site-shanghai-951x535

MOGUĆNOSTI ZA UČENJE

KONE organizira programe učenja koji pokrivaju širok spektar profesionalnih vještina. Namijenjeni su jačanju zajedničkih operativnih modela, promicanju suradnje i međukulturnoj razmjeni znanja te osiguravanju razvoj sadašnjih i budućih upravitelja. Naša ponuda obuhvaća kombinaciju tema širokog raspona: od upravljanja projektima i profesionalnih vještina do tehničke i prodajne obuke.

Predani smo razvoju naših voditelja, stoga redovito pregledavamo naše voditeljske timove i planiramo njihovu sukcesiju. Ulažemo i u razvoj budućih voditelja unutar organizacije.

Što dobrobit znači za društvo KONE?

Dobrobit zaposlenika nama znači njihovo dobro tjelesno, mentalno i društveno zdravlje; u kontekstu vašeg zaposlenja i karijere riječ je o vođenju uravnoteženog života. Promičemo fleksibilne radne aranžmane kojima se podržavaju naši poslovni ciljevi, a cilj naših programa Elevate Your Health jest poboljšati dobrobit u društvu KONE. Programi Elevate Your Health najvidljiviji su dio dobrobiti u društvu KONE. Programi se temelje na tri stupa.

img_We offer_Indian technicians

BUDITE SVJESNI

Budite svjesni osobnih zdravstvenih rizika (i tjelesnih i mentalnih)

img_We offer_Us technicians van

BUDITE AKTIVNI

Budite aktivni pri rješavanju i ublažavanju rizika ili održavanju dobrog zdravlja 

img_We offer_Chinese technicians park

BUDITE ODGOVORNI

Osobno se posvetite češćoj redovnoj tjelovježbi

Pogledajte uzbudljive prilike za zapošljavanje koje nudimo u različitim zemljama!

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.