Promoviramo tri različita elementa ukupne nagrade

OSNOVNO

To je temelj naše ponude nagrada koji se redovito prima. Primjeri: osnovna plaća, doplatak, doprinosi.

MOGUĆNOSTI

To su dodatni elementi nagrađivanja na koje utječe vaš rad. Primjeri: nagrade utemeljene na učinkovitosti i odavanju priznanja.

ISKUSTVA

Pružamo raznolika iskustva koja pomažu našim zaposlenicima da postignu svoje karijerne i osobne ciljeve te im omogućuju zdrav i uravnotežen život. Primjeri: razvoj karijere, dobrobit, fleksibilne radne prakse i upravljanje učinkovitošću.

Iskustva

Cilj nam je imati najbolje moguće stručnjake s pravim kompetencijama na svakom radnom mjestu. To se naglašava organiziranjem razgovora zaposlenika i njihovih upravitelja najmanje dva puta godišnje o dobrobiti zaposlenika, razvoju karijere i raznim mogućnostima rasta.

img_We offer_Technician equipment van

RAZVOJ KARIJERE

Nudimo razne prilike za razvoj karijere zaposlenika; prilike variraju od horizontalnih promjena do zauzimanja izazovnijih uloga u organizaciji. U društvu KONE naglašava se rotacija poslova i sva otvorena radna mjesta objavljujemo interno. Zaposlenici se mogu prijaviti na bilo koje dostupno radno mjesto, tako da su mogućnosti bezbrojne.

Stalne promjene i pozitivan razvoj u poslu omogućuju našim zaposlenicima da uče i rastu čak i ako su odlučili ostati u svojoj sadašnjoj ulozi. Da bismo potaknuli razvoj zaposlenika, nudimo i mentorstvo unutar društva KONE, a uključili smo se i u programe mentorstva među tvrtkama.

img_employees-construction-site-shanghai-951x535

MOGUĆNOSTI ZA UČENJE

KONE organizira programe učenja koji pokrivaju širok spektar profesionalnih vještina. Namijenjeni su jačanju zajedničkih operativnih modela, promicanju suradnje i međukulturnoj razmjeni znanja te osiguravanju razvoj sadašnjih i budućih upravitelja. Naša ponuda obuhvaća kombinaciju tema širokog raspona: od upravljanja projektima i profesionalnih vještina do tehničke i prodajne obuke.

Predani smo razvoju naših voditelja, stoga redovito pregledavamo naše voditeljske timove i planiramo njihovu sukcesiju. Ulažemo i u razvoj budućih voditelja unutar organizacije.

Što dobrobit znači za društvo KONE?

Dobrobit zaposlenika nama znači njihovo dobro tjelesno, mentalno i društveno zdravlje; u kontekstu vašeg zaposlenja i karijere riječ je o vođenju uravnoteženog života. Promičemo fleksibilne radne aranžmane kojima se podržavaju naši poslovni ciljevi, a cilj naših programa Elevate Your Health jest poboljšati dobrobit u društvu KONE. Programi Elevate Your Health najvidljiviji su dio dobrobiti u društvu KONE. Programi se temelje na tri stupa.

img_We offer_Indian technicians

BUDITE SVJESNI

Budite svjesni osobnih zdravstvenih rizika (i tjelesnih i mentalnih)

img_We offer_Us technicians van

BUDITE AKTIVNI

Budite aktivni pri rješavanju i ublažavanju rizika ili održavanju dobrog zdravlja 

img_We offer_Chinese technicians park

BUDITE ODGOVORNI

Osobno se posvetite češćoj redovnoj tjelovježbi

Pogledajte uzbudljive prilike za zapošljavanje koje nudimo u različitim zemljama!

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website
;