KONE kao društvo

img_Company_looking over the city

TKO SMO MI

Naša misija u društvu KONE jest poboljšati tijek urbanog života. Kao globalni predvodnik u industriji dizala i pokretnih stepenica, društvo KONE nudi dizala, pokretne stepenice i automatska vrata za zgrade, kao i rješenja za održavanje i modernizaciju, čime se zgradama dodaje vrijednost tijekom njihova uporabnog vijeka. Učinkovitijim programom People Flow® putovanje osoba činimo sigurnim, prikladnim i pouzdanim u višim, pametnijim zgradama. Zajedno sa svojim partnerima i klijentima diljem svijeta pomažemo gradovima da postanu bolja mjesta za život. U 2020, godini godišnja neto prodaja društva KONE iznosila je 9,9 miilijardi eura, a na kraju godine imali smo gotovo 60 000 zaposlenika. Dionice roda B društva KONE uvrštene su na burzu Nasdaq Helsinki Ltd. u Finskoj.

img_Company_urbanization at night

VIZIJA I STRATEGIJA

Naša je vizija pružiti ljudima najbolje iskustvo rješenja People Flow®

To znači da razumijemo da različite vrste zgrada služe za različite svrhe, što utječe na protok ljudi i na okružje. To također znači da svojim korisnicima i klijentima pružamo jednostavnost, učinkovitost i iskustva tijekom cijelog uporabnog vijeka zgrada.

Da bismo strategiju pretvorili u stvarnost, uveli smo četiri načina za pobjedu (engl. Ways to Win) u radu s klijentima.

Mi u društvu KONE želimo doprinijeti boljem urbanom životu.

Pročitajte više u našem Izvještaju o održivosti (engl. Sustainability Report) (na engleskom jeziku)

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website