Dobrobit je važna

Sigurno i čisto okružje uvijek je bilo prioritet. Tako će i ostati. Stručnost društva KONE kad je riječ planiranju protoka ljudi, zajedno s nizom rješenja za zdravlje i dobrobit, pomoći će kupcima da preispitaju putovanja korisnika u svojim zgradama i pripreme se za novu stvarnost.

KONE doprinosi vašoj sigurnosti

Promijenit će se način na koji ljudi komuniciraju u svakodnevnim okružjima. Stručnost društva KONE u pogledu protoka osoba, zajedno s nizom rješenja za zdravlje i dobrobit, pomoći će ponovno stvoriti sigurnija putovanja korisnicima i zdrave prostore u zgradama.

Održavajte opremu ispravnom i sigurnom

Smanjite vrijeme prekida rada opreme uz prediktivno održavanje i stvorite bolji i sigurniji protok osoba uz usluge planiranja i savjetovanja društva KONE osmišljene da odgovaraju različitim potrebama kupaca.

Smanjite potrebu za dodirivanjem površina

Inovativna rješenja društva KONE koja ne zahtijevaju dodir omogućavaju beskontaktna putovanja bez imalo muke.

Doprinesite suzbijanju širenja bolesti

Rješenja i usluge za čišćenje i dezinfekciju društva KONE pomoći će u pročišćavanju zraka i održavanju opreme čistom.

Doprinesite zdravijem okolišu

S pomoću rješenja i usluga društva KONE možete dijeliti informacije u stvarnom vremenu, unaprijed zakazati termine održavanja i podsjetiti korisnike na održavanje međusobnog razmaka.

Znanje i stručnost društva KONE u pogledu protoka ljudi, vama na usluzi

img_health-and-wellbeing_535x365-1

Najbolje prakse i smjernice

Najbolje prakse i smjernice društva KONE za planiranje protoka ljudi, uz primjere specifične za segment, podržat će i osigurati kontinuitet poslovanja zgrada. Obratite nam se za više informacija.

img_health-and-wellbeing_535x365-2

Pretvaranje podataka u uvide

Želite osigurati siguran i besprijekoran povratak osoba u ured? Prilagođena analiza prometa dizala društva KONE, izvještaj o protoku osoba i ponuda rješenja za zdravlje i dobrobit pomoći će u pripremi korisnika za novo normalno. Obratite nam se za više informacija.

img_health-and-wellbeing-mosaic_535x365-3

Planiranje i savjetovanje KONE People Flow

Kako bi se korisnicima pomoglo pri upravljanju ograničenim prometom i optimiziralo putovanje korisnika u uredima i poslovnim zgradama, usluga People Flow Planning and Consulting društva KONE pruža preporuke koje podržavaju postupno otvaranje tih zgrada na siguran način.

Rješenja za sve potrebe

Inovativna rješenja društva KONE za zdravlje i dobrobit za dizala, pokretne stepenice i vrata osmišljena su tako da putovanja osoba budu sigurna, čista i nesmetana. Obratite nam se za više rješenja koja najbolje odgovaraju vašim potrebama

Povezani sadržaj

Usluge, proizvodi ili rješenja koja su ovdje opisana kao rješenja društva KONE za zdravlje i dobrobit promiču zdravlje i dobrobit. Međutim, tim se rješenjima ne može jamčiti da u prostorima u kojima se upotrebljavaju nitko neće oboljeti ili zaraziti se. KONE ne može snositi odgovornost ni za kakve zaraze ili bolesti koje se pojave u takvim objektima ili za popratne medicinske posljedice.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website