• HOME
  • Digitalne usluge

Spremni za sljedeći korak?

Istražite KONE Digital Services i ostvarite puni potencijal svoje zgrade. Nadogradite postojeće sustave rješenjima osmišljenima za inteligentniju uslugu koja povećava vrijednost životnog ciklusa zgrade i iz temelja mijenja korisničko iskustvo. Snagom umjetne inteligencije i vrhunske analitike pomoći ćemo vam da svoju zgradu učinite najboljom što može biti.

DigitalServices_landing_page_image1_benefit_background

Ponovno razmislite o potencijalu svoje zgrade

Što za vas znači vrijednost? Za nas je to nadogradnja vaše zgrade s uslugama i rješenjima koja su joj potrebna za bolje svakodnevno funkcioniranje. Pametna tehnologija mijenja način na koji živimo tako što kretanje ljudi čini higijenskijim, učinkovitijim i inspirativnijim nego ikad prije.

Poboljšajte performanse i rad zgrade

Smanjite svakodnevno radno opterećenje zahvaljujući uslugama za učinkovitije upravljanje zgradom i poboljšano vrijeme rada dizala.

Stvorite besprijekorno i jedinstveno korisničko iskustvo

Animirajte i nadahnite mogućnostima za zabavu u vožnji kojima se dodaje vrijednost i učinkovitijim putovanjima.

Donosite bolje odluke uz uvide utemeljene na podacima

Istražite nadogradnje utemeljene na podacima za poboljšano dugoročno upravljanje imovinom i optimizirano svakodnevno korisničko iskustvo.

Pogledajte KONE Digital Services na djelu

Saznajte više o stvarnim prednostima digitalizacije

Za osobniji, sigurniji prostor

Neka vaše novo normalno postane hit za korisnike. Stvorite umirujući ugođaj uz prilagođenu glazbu dizala, omogućite beskontaktno pozivanje dizala i pružite informacije u pokretu.

Nadogradnje na temelju podataka za budućnost bez stresa

Donosite informiranije odluke uz digitalne usluge utemeljene na podacima koje pomažu u planiranju dugoročnog upravljanja imovinom.

Razgovarajmo

Saznajte više o našim uslugama već danas. Povratno će vam se u najkraćem mogućem roku javiti netko od naših predanih stručnjaka društva KONE.

Sample form


+385My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Smart building solutions|Multiple/other

Imajte na umu da ćemo pri podnošenju ovog obrasca prikupljati vaše osobne podatke. Više informacija o obradi osobnih podataka potražite u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website