Nadogradite svoje dizalo - modularna modernizacija dizala - KONE

Obnova dizala za digitalno omogućen protok osoba

U sve digitaliziranijem svijetu obnova dizala omogućuje vam da održite korak dodavanjem povezivosti u svoje dizalo. Modularnom modernizacijom možete učiniti svoje dizalo pametnijim i poželjnijim zahvaljujući novim rješenjima za protok osoba i uslugama dodavanja vrijednosti koje pružaju društvo KONE i naši partneri.

Modularna modernizacija idealna je ako je cjelokupno stanje vašeg dizala još uvijek funkcionalno, ali ažuriranjem elemenata poput sustava upravljanja dizalom i jedinice za dizanje znatno bi se poboljšale njegove radne značajke. Nadogradnjom postojećeg dizala ažuriranjem sustava upravljanja dizalom optimizira se protok osoba i učinkovitost, dok se obnovom dizala jamči da je vaša nekretnina spremna za iskorištavanje prednosti budućih tehnologija pametnih zgrada.

img_connectivity-680x425

Povezivanje za nesmetan protok osoba

Povezano dizalo daje vama i vašim korisnicima kontrolu, uz mogućnost dodavanja pametnih usluga kojima se dodaje vrijednost, a koje optimiziraju protok osoba, olakšavaju svakodnevni život korisnicima i osiguravaju da je vaša zgrada prilagođena budućnosti. Rezultat je prilagođeno iskustvo koje se razvija s promjenjivim potrebama stanara

Redefinirajte korisničko iskustvo

Poboljšajte korisničko iskustvo zahvaljujući informacijama u stvarnom vremenu u pokretu, odnosno uzbudljivim, višeosjetilnim iskustvom u vožnji i drugim aplikacijama za pametne zgrade, koje čine svakodnevicu praktičnom poboljšanjem pristupačnosti i dostupnosti.

Saznajte više o korisničkom iskustvu

img_design-680x425
img_modernization_process_highlight_teaser-680x425

Uspješna obnova dizala uz društvo KONE

Kao vaš iskusni partner za obnovu dizala i pametnije zgrade, možemo vam ponuditi fleksibilnost modularne modernizacije i pomoći vam da učinkovitije upravljate svojom nekretninom s dragocjenim uvidima u ponašanje krajnjih korisnika koji se mogu primjenjivati za neprestano optimiziranje protoka osoba i poboljšanje korisničkog iskustva.

Saznajte više o društvu KONE kao vašem partneru

POSTANITE PARTNER S PREDVODNIKOM ZA ODRŽIVOST

POSTANITE PARTNER S PREDVODNIKOM ZA ODRŽIVOST

Pomažemo vam u ostvarivanju vaših ciljeva ekološke učinkovitosti tijekom svake faze životnog ciklusa vaše zgrade: od projektiranja i izgradnje do održavanja i modernizacije. Naša energetski učinkovita rješenja i usluge za pametne ekogradove, zajednice s niskim udjelom ugljika i energetski samoodržive zgrade podupiru tekuću tranziciju prema održivijoj budućnosti za urbani život.

Znatna poboljšanja modularnim rješenjima za modernizaciju dizala

ELEKTRIFIKACIJA

Nadogradnjom upravljača i sustava elektrifikacije vašeg dizala poboljšat će se njegova pouzdanost, ekološka učinkovitost, sigurnost i pristupačnost. Našim rješenjima za brzu ugradnju vaše će se dizalo ponovno osposobiti za rad u najkraćem mogućem roku. Povezivost čini vaše dizalo pametnijim i poželjnijim, a to vam pomaže da dobijete više vrijednosti od svakog kvadratnog metra uz nove usluge koje omogućuju digitalna platforma KONE i KONE Partner Ecosystem.

img_modernization-elevator-mod-modernization-solutions-2

PODIZANJE

Jedinica za dizanje dio je vašeg dizala koja obavlja veći dio teških poslova, pa je nadogradnja istrošenih, zastarjelih strojeva ključna za održavanje sigurnosti i udobnosti vožnje.

img_modernization-elevator-mod-modernization-solutions-3

MATERIJALI I DODATNA OPREMA

Nadogradite unutrašnjost dizala novom signalizacijom, novim zidovima, materijalima za vrata i završnom obradom te zaslonima za medijske sadržaje i mnogo više.

img_modernization-elevator-mod-modernization-solutions-5-951x535

VRATA

Dodavanjem novih automatskih vrata u vaše dizalo poboljšava se sigurnost, no može se povećati težina i zauzeti veći prostor. Naša lagana vrata povećavaju prostor u kabini, a rade besprijekorno i tiho.

Povezane teme

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website