Nadogradite svoje dizalo - modularna modernizacija dizala - KONE

Nadogradite svoje dizalo - modularna modernizacija dizala - KONE

Obnova dizala za digitalno omogućen protok osoba

U sve digitaliziranijem svijetu obnova dizala omogućuje vam da održite korak dodavanjem povezivosti u svoje dizalo. Modularnom modernizacijom možete učiniti svoje dizalo pametnijim i poželjnijim zahvaljujući novim rješenjima za protok osoba i uslugama dodavanja vrijednosti koje pružaju društvo KONE i naši partneri.

Modularna modernizacija idealna je ako je cjelokupno stanje vašeg dizala još uvijek funkcionalno, ali ažuriranjem elemenata poput sustava upravljanja dizalom i jedinice za dizanje znatno bi se poboljšale njegove radne značajke. Nadogradnjom postojećeg dizala ažuriranjem sustava upravljanja dizalom optimizira se protok osoba i učinkovitost, dok se obnovom dizala jamči da je vaša nekretnina spremna za iskorištavanje prednosti budućih tehnologija pametnih zgrada.

img_connectivity-680x425

Povezivanje za nesmetan protok osoba

Povezano dizalo daje vama i vašim korisnicima kontrolu, uz mogućnost dodavanja pametnih usluga kojima se dodaje vrijednost, a koje optimiziraju protok osoba, olakšavaju svakodnevni život korisnicima i osiguravaju da je vaša zgrada prilagođena budućnosti. Rezultat je prilagođeno iskustvo koje se razvija s promjenjivim potrebama stanara

img_design-680x425

Redefinirajte korisničko iskustvo

Poboljšajte korisničko iskustvo zahvaljujući informacijama u stvarnom vremenu u pokretu, odnosno uzbudljivim, višeosjetilnim iskustvom u vožnji i drugim aplikacijama za pametne zgrade, koje čine svakodnevicu praktičnom poboljšanjem pristupačnosti i dostupnosti.

Saznajte više o korisničkom iskustvu

img_modernization_process_highlight_teaser-680x425

Uspješna obnova dizala uz društvo KONE

Kao vaš iskusni partner za obnovu dizala i pametnije zgrade, možemo vam ponuditi fleksibilnost modularne modernizacije i pomoći vam da učinkovitije upravljate svojom nekretninom s dragocjenim uvidima u ponašanje krajnjih korisnika koji se mogu primjenjivati za neprestano optimiziranje protoka osoba i poboljšanje korisničkog iskustva.

Saznajte više o društvu KONE kao vašem partneru

POSTANITE PARTNER S PREDVODNIKOM ZA ODRŽIVOST

POSTANITE PARTNER S PREDVODNIKOM ZA ODRŽIVOST

Pomažemo vam u ostvarivanju vaših ciljeva ekološke učinkovitosti tijekom svake faze životnog ciklusa vaše zgrade: od projektiranja i izgradnje do održavanja i modernizacije. Naša energetski učinkovita rješenja i usluge za pametne ekogradove, zajednice s niskim udjelom ugljika i energetski samoodržive zgrade podupiru tekuću tranziciju prema održivijoj budućnosti za urbani život.

Znatna poboljšanja modularnim rješenjima za modernizaciju dizala

ELEKTRIFIKACIJA

Nadogradnjom upravljača i sustava elektrifikacije vašeg dizala poboljšat će se njegova pouzdanost, ekološka učinkovitost, sigurnost i pristupačnost. Našim rješenjima za brzu ugradnju vaše će se dizalo ponovno osposobiti za rad u najkraćem mogućem roku. Povezivost čini vaše dizalo pametnijim i poželjnijim, a to vam pomaže da dobijete više vrijednosti od svakog kvadratnog metra uz nove usluge koje omogućuju digitalna platforma KONE i KONE Partner Ecosystem.

img_modernization-elevator-mod-modernization-solutions-5-951x535

VRATA

Dodavanjem novih automatskih vrata u vaše dizalo poboljšava se sigurnost, no može se povećati težina i zauzeti veći prostor. Naša lagana vrata povećavaju prostor u kabini, a rade besprijekorno i tiho.

backimg_elevator_modernization_Hero_1440x670

MonoSpace Upgrade DX

Ima li vaša zgrada staro dizalo KONE MonoSpace?

Povezane teme

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.