Rješenja za dizala u skladu sa zakonom

img_shopping-center-elevator-lobby

Norme EN 81-20 i EN 81-50 za sigurnost i pristupačnost

Europske norme EN 81-20 i EN 81-50 za izvedbu i proizvodnju dizala donose velike prednosti u pogledu pristupačnosti i sigurnosti i za putnike i za servisne tehničare. Sva rješenja za dizala društva KONE sukladna su s tim zahtjevima.

img_wheelchair-elevator

Pristupačna dizala: rješenja sukladna s normom EN 81-70

Normom EN 81-70:2018 određuju se kontrole, udaljenosti, dimenzije, kontrasti i dodatna oprema dizala koja olakšava pristup osobama u invalidskim kolicima ili osobama koje se koriste pomagalima za hodanje. Sva su dizala KONE MonoSpace® 700 DX, KONE MonoSpace® 500 DX, KONE MonoSpace® 300 DX, KONE TranSys™ DX i KONE MiniSpace™ DX sukladna s normom EN 81-70-2018

img_vandal-resistant-signalization

Dizala otporna na vandalizam: rješenja sukladna s normom EN 81-71

Sukladnost s normom EN 81-71 služi za zaštitu dizala KONE MonoSpace® 500 DX i KONE MonoSpace® 700 DX u zgradama podložnima vandaliziranju. Rješenja otporna na vandalizam uključuju materijale i dodatnu opremu koji su izdržljivi, imaju ograničenu zapaljivost i otporni su na vodu.

img_shopping-center-elevator-escalator

Dizala za vatrogasce: rješenja sukladna s normom EN 81-72

Naša rješenja za dizala sukladna s normom EN 81-72 uključuju zaklopna vrata i ljestve za spašavanje. Cjelokupna električna i upravljačka oprema, njihova kućišta i rad dizala u slučaju požara ispunjavaju zahtjeve norme. Rješenja sukladna s normama dostupna su za KONE MonoSpace® 500 DX i KONE MonoSpace® 700 DX.

Povezane teme

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website