Rješenja za dizala u skladu sa zakonom

img_shopping-center-elevator-lobby

Norme EN 81-20 i EN 81-50 za sigurnost i pristupačnost

Europske norme EN 81-20 i EN 81-50 za izvedbu i proizvodnju dizala donose velike prednosti u pogledu pristupačnosti i sigurnosti i za putnike i za servisne tehničare. Sva rješenja za dizala društva KONE sukladna su s tim zahtjevima.

img_wheelchair-elevator

Pristupačna dizala: rješenja sukladna s normom EN 81-70

Normom EN 81-70:2018 određuju se kontrole, udaljenosti, dimenzije, kontrasti i dodatna oprema dizala koja olakšava pristup osobama u invalidskim kolicima ili osobama koje se koriste pomagalima za hodanje. Sva su dizala KONE MonoSpace® 700 DX, KONE MonoSpace® 500 DX, KONE MonoSpace® 300 DX, KONE TranSys™ DX i KONE MiniSpace™ DX sukladna s normom EN 81-70-2018

img_vandal-resistant-signalization

Dizala otporna na vandalizam: rješenja sukladna s normom EN 81-71

Sukladnost s normom EN 81-71 služi za zaštitu dizala KONE MonoSpace® 500 DX i KONE MonoSpace® 700 DX u zgradama podložnima vandaliziranju. Rješenja otporna na vandalizam uključuju materijale i dodatnu opremu koji su izdržljivi, imaju ograničenu zapaljivost i otporni su na vodu.

img_shopping-center-elevator-escalator

Dizala za vatrogasce: rješenja sukladna s normom EN 81-72

Naša rješenja za dizala sukladna s normom EN 81-72 uključuju zaklopna vrata i ljestve za spašavanje. Cjelokupna električna i upravljačka oprema, njihova kućišta i rad dizala u slučaju požara ispunjavaju zahtjeve norme. Rješenja sukladna s normama dostupna su za KONE MonoSpace® 500 DX i KONE MonoSpace® 700 DX.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.