Rješenja za održavanje i modernizaciju postojećih zgrada

Zašto KONE DX?

Uz KONE DX zgrada je spremna za budućnost bez gubitka identiteta i povezanosti s ljudima. KONE DX osigurava da se „novo doba” ne odnosi na tehnologiju, već na osobna iskustva koja omogućuje. Vaša zgrada ima dušu. Mi je samo nadograđujemo.

img_health-and-wellbeing-related-content-668x426-2

Povezivanje za bolji protok osoba

Pripremite svoju zgradu za budućnost olakšavanjem ažuriranja i nadogradnje naprednim rješenjima i uslugama za protok osoba kojima se dodaje vrijednost i povećava praktičnost.

img_redefine-the-user-experience-680x425

Redefinirajte korisničko iskustvo

Preobrazite svoju zgradu prilagođenim, višeosjetilnim korisničkim iskustvom, novim aplikacijama za pametnu zgradu i rješenjima koja pomažu poboljšati zdravlje i dobrobit.

Postanite partner s predvodnikom za održivost

Postanite partner s predvodnikom za održivost

Pomažemo vam u ostvarivanju vaših ciljeva ekološke učinkovitosti tijekom svake faze životnog ciklusa vaše zgrade: od projektiranja i izgradnje do održavanja i modernizacije. Naša energetski učinkovita rješenja i usluge za pametne ekogradove, zajednice s niskim udjelom ugljika i energetski samoodržive zgrade podupiru tekuću tranziciju prema održivijoj budućnosti za urbani život.  

Usluge modernizacije društva KONE

img_KONE_Launch_Mother_and_Child-Landscape-056_680x425

Modernizacija dizala

Želite li povećati pouzdanost i ekološku učinkovitost dizala? Želite li poboljšati udobnost i praktičnost, osvježiti izgled i dojam? Želite li ga uskladiti sa suvremenim normama za sigurnost i pristupačnost? Možemo vam pomoći.

img_kaari-escalator-people-flow-HR

Modernizacija pokretnih stepenica

Ovisno o vašim potrebama možemo zamijeniti cijele pokretne stepenice ili samo pojedine komponente kako bi sve radilo besprijekorno i pouzdano.

kone-image-personenaufzug-wohngebaeude

Rješenja za zgrade bez dizala

Nadogradnja dizala puno je brža i manje ometa nego što biste mogli pomisliti. Dodavanjem dizala olakšava se život stanarima i dodaje se vrijednost vašoj nekretnini.

img_kone-access-resiflow-package_535x365

Rješenja Advanced People Flow

Integrirajte opremu i uređaje za protok osoba u cjelovito rješenje za pametnu zgradu kako biste stvorili besprijekorno korisničko iskustvo od ulaznih vrata do krajnjeg odredišta.

Pružamo vam podršku na svakom koraku

Pravilno održavano dizalo ili pokretne stepenice mogu se upotrebljavati desetljećima. Tu smo da vam pomognemo na svakom koraku tijekom cijelog uporabnog vijeka vaše opreme.

img_existing-buildings-tentants-happier-951x535

Neka vaši stanari ostanu zadovoljni

Zahvaljujući našim uslugama preventivnog održavanja vaši će stanari biti sretni jer se njima osigurava optimalan rad opreme u vašoj zgradi, bez obzira na marku ili vrstu opreme. Prvo pomno razmatramo vašu lokaciju i opremu, a zatim izrađujemo prilagođeni plan održavanja u skladu s viđenim.

img_existing-buildings-planning-for-the-future-951x535

Planirajte za budućnost

Kao korisnik usluge društva KONE možete jednostavno pratiti stanje svoje opreme i sve aktivnosti održavanja. Nudimo temeljitu procjenu opreme i podršku pri planiranju kako bismo vam pomogli pri uklanjanju neugodnih iznenađenja koja se odnose na učinkovitost, proračun i zastarjelost dijelova. Kada je vrijeme za modernizaciju, pouzdani rad opreme, sukladnost s najnovijim sigurnosnim normama i nadopunjavanje dizajna vaše zgrade osigurava se odgovarajućim planiranjem.

img_existing-buildings_time_to_improve951x535

Poboljšajte svoju opremu

Kako vrijeme prolazi, čak i najbolja oprema u nekom trenutku traži njegu i pažnju koja nadilazi redovito održavanje zbog pojava kao što su istrošenost ili promjene u dizajnu vaše zgrade ili načinu korištenja. U starijoj opremi mogu se primjenjivati dijelovi koji su već zastarjeli ili će uskoro biti zastarjeli, što dovodi do opasnosti od produženog vremena prekida rada.

Uz naš fleksibilan izbor paketa modernizacije možete poboljšati sigurnost, pouzdanost, pristupačnost i izgled svoje opreme, kao i smanjiti troškove energije. Ako vaša oprema treba potpuno nov početak, možete odabrati potpunu zamjenu kako biste u najkraćem mogućem roku uživali u svim prednostima potpuno novog dizala ili pokretnih stepenica.

Povezane teme

Stupite u kontakt

S pomoću obrasca u nastavku možete nam reći više o tome kako vam možemo pomoći. Povratno će vam se u najkraćem mogućem roku javiti netko iz našeg tima.

Sample form


+385My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Smart building solutions|Multiple/other

Imajte na umu da ćemo pri podnošenju ovog obrasca prikupljati vaše osobne podatke. Više informacija o obradi osobnih podataka potražite u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.