Opis usluga

PREVENTIVNO ODRŽAVANJE DRUŠTVA KONE

Preventivno održavanje društva KONE pomaže u sprečavanju problema prije nego što se pojave. Vašu opremu održavamo na temelju njezine uporabe, starosti i ostalih važnih čimbenika. Vašim prilagođenim planom osigurava se servisiranje svih pojedinačnih komponenti i sustava u pravo vrijeme i u skladu sa svim odgovarajućim propisima, bez obzira na marku.

KORISNIČKI CENTAR DRUŠTVA KONE

Kad je vama ili vašim krajnjim korisnicima potrebna pomoć zbog problema s opremom, naš korisnički centar vaš je prvi izbor. Lokalnom centru možete se jednostavno obratiti: samo nazovite odgovarajući telefonski broj za svoju zemlju. Naše stručno osoblje govori vašim jezikom, poznaje vašu opremu i situaciju te može poslati servisnog tehničara da riješi problem.

BREAKDOWN SERVICE

Uz našu službu Breakdown Service za dizala, pokretne stepenice i automatska vrata, serviser se brzo šalje kako bi riješio slučajeve neočekivanog kvara opreme, zaustavljanja ili rada s greškom. Samo nazovite naš korisnički centar i poslat ćemo vam tehničara za rješavanje problema na temelju dogovorenog vremena odgovora u vašem ugovoru.

REPAIR SERVICE

Ako se vaša dizala, pokretne stepenice ili automatska vrata pokvare ili imaju oštećene komponente, tehničari društva KONE mogu ih popraviti. Prepoznat će i potrebu za popravkom tijekom redovitih posjeta radi održavanja, čime se često uspijeva riješiti problem prije nego što dođe do bilo kakvih smetnji na opremi.

KONE ONLINE

Uz KONE Online možete biti informirani o posjetima servisera društva KONE, zahtjevima za servis i uslugama popravka gdje god se nalazili. Dobivate pristup podacima o učinkovitosti, održavanju, kvaru i popravcima vaše opreme, što olakšava planiranje i raspodjelu proračuna.

USLUGA VOICE LINK

Usluga KONE Voice Link™ omogućuje dvosmjernu glasovnu komunikaciju između putnika u dizalu i korisničkog centra društva KONE kada se u kabini pritisne integrirana tipka za alarm. Sustav automatski prepoznaje klijenta i adresu lokacije, što omogućuje brzo rješavanje bilo kojeg problema.

ENTRAPMENT RESCUE SERVICE

Usluga Entrapment Rescue Service osigurava brzo i sigurno oslobađanje putnika zarobljenih u dizalima. Naš hitni postupak osigurava slanje tehničara odmah po primitku zahtjeva za uslugu u našem korisničkom centru.

AUTHORITY SERVICE

Usluga Authority Service za dizala, pokretne stepenice i automatska vrata osigurava stručnu koordinaciju i organizaciju inspekcije koju provodi odobrena treća strana. Zahvaljujući društvu KONE koje pomaže ili upravlja pregledima, uključujući koordinaciju posjeta i pružanje tehničke pomoći, štedite vrijeme i trud.

DATA LINK SERVICE

Usluga Data Link društva KONE pruža nadzor učinkovitosti i sigurnosti dizala i pokretnih stepenica 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu kako bi se osigurao trenutačni odgovor na sve kritične probleme.

JANITOR SERVICE

Usluge Janitor Service za dizala, pokretne stepenice i automatska vrata redovni su pregled rasvjete koji nadopunjuje preventivno održavanje društva KONE. Učestalost pregleda dogovorit će se prema vašim potrebama.

MOBILNA APLIKACIJA DRUŠTVA KONE

S pomoću mobilne aplikacije društva KONE ostajete u toku sa svim poslovima održavanja, čak i kad ste vani. Uvijek znate koji se posao obavlja i kako se usluga pruža.

Alati i preuzimanja

Održavanje Care™ društva KONE

Razumijevanje vaših potreba za održavanje: odaberite potrebnu razinu održavanja među naša tri paketa za održavanje.

Metoda održavanja KONE Care™

KONE Modular Based Maintenance pomaže nam pronaći i popraviti potencijalne kvarove prije nego što uzrokuju zastoj, čime se doprinosi osiguravanju kvalitetne usluge i poboljšanju sigurnosti krajnjih korisnika.

Posluživanje svih brendova

KONE ima dugu povijest održavanja i popravka opreme koja nije KONE. Brinemo o svim markama dizala i pokretnih stepenica.

Povezane teme

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.