Uz vas smo na svakom koraku

Dobro planiranom modernizacijom pomaže se osigurati pouzdani rad opreme, sukladnost s najnovijim sigurnosnim normama i nadopunjavanje dizajna vaše zgrade. Možemo procijeniti stanje vaše opreme i pomoći vam da odlučite što ćete modernizirati i kada. Pružamo i stručnu podršku u svakoj fazi postupka modernizacije.

Samouvjereno stvarajte planove i pripremajte financije za budućnost

img_asset_management-680x425

Planiranje upravljanja imovinom društva KONE

Uklonite rizik od neugodnih iznenađenja u radu opreme i proračunu. Provodimo temeljitu procjenu vaše opreme i dajemo jasne preporuke koje se odnose na rješenja za modernizaciju koja su vam na raspolaganju, rasporede osmišljene za smanjenje prekida rada u vašoj zgradi i procjenu koliko će koštati dovršetak radova.

KONE Care for Life™

Procjena KONE Care for Life™ temeljita je provjera trenutačnog stanja vašeg dizala, pokretnih stepenica ili opreme za vrata kabine.

Dobit ćete podrobnu analizu trenutačnog stanja komponenti i sustava, sažetak o područjima koja zahtijevaju pozornost i objašnjenje svih potencijalnih rizika koje smo utvrdili.

img_related-content-lifecycle-support-668x426
img_obsolence-680x425

Zaštitite svoje ulaganje

Ono što svakako želite izbjeći i vi i stanari je da vaša oprema ne radi zato što potrebni rezervni dijelovi više nisu dostupni. Pomažemo vam tako što ćemo vas na vrijeme obavijestiti ako vaša oprema sadržava dijelove koji će zastarjeti u skoroj budućnosti i predložiti rješenja za zamjenu kako bi se osigurao nesmetan rad.

Profesionalni postupak modernizacije bez muke od početka do kraja

img_modernization-process-planning-951x535

1. Planiranje

Prvi je korak pomno pogledati stanje vaše opreme i protok osoba u vašoj zgradi. Potom možemo preporučiti mogućnosti modernizacije koje najbolje odgovaraju vašoj situaciji i dati vam procjenu troškova i savjet o financiranju radova.

Kako bismo sve podrobno provjerili, plan modernizacije i sigurnosne postupke dovršavamo nakon obilaska lokacije.

img_modernization-process-installation-951x535

2. Ugradnja

Naš tim štiti podove, zidove i staze kako bi se pobrinuo da se ne oštete i poduzima sve kako bi se buka i prašina svele na najmanju moguću mjeru, čime se minimalno ometa svakodnevni život u vašoj zgradi. Na primjer, radovi se ovisno o vrsti zgrade mogu izvoditi vikendom ili noću.

Vodimo brigu da vi i vaši krajnji korisnici budete potpuno informirani o tome što se događa i kada. Za opsežnije projekte, kao što je to potpuna zamjena, uklanjamo i recikliramo staru opremu prije pripreme lokacije za ugradnju. Kad završimo, čistimo lokaciju i provodimo završne provjere opreme.

img_modernization-process-completion-951x535

3. Završetak

Po završetku radova na modernizaciji predajemo vam opremu i pružamo tehničke i sigurnosne informacije i obuku, kao i podršku pri svim potrebnim pregledima trećih strana.

Možemo se pobrinuti da vaša oprema radi pouzdano i sigurno tijekom cijelog uporabnog vijeka uz prilagođeni paket za preventivno održavanje KONE Care™.

Povezane teme

Stupite u kontakt

S pomoću obrasca u nastavku možete nam reći više o tome kako vam možemo pomoći. Povratno će vam se u najkraćem mogućem roku javiti netko iz našeg tima.

Sample form


+385My query is about *|Installing new equipment in a new building|Installing new equipment in an existing building|Repairing or upgrading existing equipment|Maintenance services|Other
Equipment/service type *|Elevators|Autowalks|Escalators|Smart building solutions|Multiple/other

Imajte na umu da ćemo pri podnošenju ovog obrasca prikupljati vaše osobne podatke. Više informacija o obradi osobnih podataka potražite u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website