Partnerska rješenja

KONE Partner Ecosystem mreža je pružatelja inovativnih rješenja sa zajedničkim ciljem: osigurati nesmetan protok osoba i najbolje moguće korisničko iskustvo u zgradama i između njih.

Partneri sustava KONE People Flow Ecosystem

Ekosustav raste cijelo vrijeme i donosi nova rješenja za pametne zgrade za sve: od pristupačnosti i parkiranja do zabave i sigurnosti; sve se to može jednostavno integrirati s rješenjima People Flow društva KONE i pametnim dizalima društva KONE.

U nastavku doznajte više o našim partnerima.

Naši partneri

img_KONE People Flow Ecosystem partner - Blindsquare_680x425

Blindsquare

Sljepoća ne poznaje prepreke, a ne poznaje ih ni Blindsquare: vodeća svjetska aplikacija za usmjeravanje slijepih i slabovidnih osoba. Navedena aplikacija, koja pomaže ljudima da se kreću nesmetano i sigurno u zatvorenim prostorima i u vanjskom urbanom okružju, upotrebljava se u 160 zemalja i dostupna je na 25 različitih jezika.

Saznajte više o aplikaciji Blindsquare

Soundtrack Your Brand

KONE predstavlja Soundtrack Your Brand. Glazba je izvrstan način za poboljšanje korisničkog iskustva vaše zgrade. Glazba može poboljšati zadovoljstvo na radnom mjestu, osigurati pravi ugođaj u trgovačkim centrima i učiniti iskustvo u hotelu nezaboravnim. Glazba iz dizala nikad nije bolje zvučala!

Saznajte više o opciji Soundtrack Your Brand

img_KONE_Elevator_Music_Woman_Hires_edit_highlight_teaser_680x425
img_KONE People Flow Ecosystem partner - Jeeves by robotise_680x425

Jeeves tvrtke Robotise

Oduševite goste svog hotela i osigurajte dodatne pogodnosti uz uzbudljive nove usluge. Jeeves je uslužni robot za ugostiteljsku industriju koji se brine o posluzi u sobu, dostavi kupljenih stvari u sobu, minibaru i uslugama infozabave te još mnogo toga.

Saznajte više o robotu Jeeves tvrtke Robotise

Systam

Sustav upravljanja posjetiteljima Systam pomaže vašoj zgradi ostaviti dugotrajan prvi dojam tako što posjetiteljima pruža nesmetano iskustvo bez ugrožavanja sigurnosti.

Saznajte više o sustavu Systam

img_KONE People Flow Ecosystem partner - Systam_680x425
img_KONE People Flow Ecosystem partner - Relay by savioke_680x425

Relay tvrtke Savioke

Relay, robot za dostavu osmišljen za ugostiteljsku industriju i bolnice, isporučuje hranu i potrepštine. Kad je riječ o ugostiteljstvu, može doprinijeti u poboljšanju zauzetosti, a time i prihoda, dok u segmentu medicine pruža isporuku u nadzornom lancu koja se može pratiti, čime istodobno povećava produktivnost, štedi na troškovima rada i poboljšava skrb o pacijentima.

Saznajte više o robotu Relay tvrtke Savioke

Amazon Alexa

Alexa je usluga virtualnog pomoćnika ugrađena u proizvode kao što su zvučnici Amazon Echo Bluetooth. Stanari koji žive u zgradama opremljenima opcijom KONE Residential Flow mogu upotrebljavati uređaje opremljene tehnologijom Amazon Alexa za pozivanje dizala pri izlasku iz stana kako bi se izbjeglo čekanje.

Saznajte više o usluzi Amazon Alexa

img_KONE People Flow Ecosystem partner - Amazon Alexa_680x425
img_KONE People Flow Ecosystem partner - iLoQ_680x425

iLOQ

iLOQ s vlastitim napajanjem i rješenjima za digitalno i mobilno zaključavanje pruža jedinstven način za osiguravanje svakodnevne pristupačnosti. Time se osigurava najmodernija sigurnost, pojednostavnjena administracija i ušteda u uporabnom vijeku, a ispituju ih i odobravaju sigurnosne organizacije. Sustav iLOQ S10 bez baterija i kabela sada je kompatibilan sa uslugama sučelja za programiranje aplikacija društva KONE. iLOQ Online proširuje izvanmrežni sustav zaključavanja u sustav upravljanja pristupom s daljinskim upravljanjem. Cilindri za zaključavanje na daljinsko upravljanje, čitači RFID i PIN kodova i vremenski upravljana elektronička vrata mogu se dodati u isto rješenje za zaključavanje sustava i bez problema komuniciraju s dizalom KONE MonoSpace® DX za dašak dodatne praktičnosti.

Saznajte više o sustavu iLOQ

Povezane teme

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.

WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Go to your suggested website
;