Partneri sustava KONE People Flow Ecosystem

Partnerska rješenja

KONE Partner Ecosystem mreža je pružatelja inovativnih rješenja sa zajedničkim ciljem: osigurati nesmetan protok osoba i najbolje moguće korisničko iskustvo u zgradama i između njih.

Partneri sustava KONE People Flow Ecosystem

Ekosustav raste cijelo vrijeme i donosi nova rješenja za pametne zgrade za sve: od pristupačnosti i parkiranja do zabave i sigurnosti; sve se to može jednostavno integrirati s rješenjima People Flow društva KONE i pametnim dizalima društva KONE.

U nastavku doznajte više o našim partnerima.

Naši partneri

img_KONE People Flow Ecosystem partner - Blindsquare_680x425

Blindsquare

Sljepoća ne poznaje prepreke, a ne poznaje ih ni Blindsquare: vodeća svjetska aplikacija za usmjeravanje slijepih i slabovidnih osoba. Navedena aplikacija, koja pomaže ljudima da se kreću nesmetano i sigurno u zatvorenim prostorima i u vanjskom urbanom okružju, upotrebljava se u 160 zemalja i dostupna je na 25 različitih jezika.

Saznajte više o aplikaciji Blindsquare

img_KONE_Elevator_Music_Woman_Hires_edit_highlight_teaser_680x425

Soundtrack Your Brand

KONE predstavlja Soundtrack Your Brand. Glazba je izvrstan način za poboljšanje korisničkog iskustva vaše zgrade. Glazba može poboljšati zadovoljstvo na radnom mjestu, osigurati pravi ugođaj u trgovačkim centrima i učiniti iskustvo u hotelu nezaboravnim. Glazba iz dizala nikad nije bolje zvučala!

Saznajte više o opciji Soundtrack Your Brand

img_KONE People Flow Ecosystem partner - Jeeves by robotise_680x425

Jeeves tvrtke Robotise

Oduševite goste svog hotela i osigurajte dodatne pogodnosti uz uzbudljive nove usluge. Jeeves je uslužni robot za ugostiteljsku industriju koji se brine o posluzi u sobu, dostavi kupljenih stvari u sobu, minibaru i uslugama infozabave te još mnogo toga.

Saznajte više o robotu Jeeves tvrtke Robotise

img_KONE People Flow Ecosystem partner - Systam_680x425

Systam

Sustav upravljanja posjetiteljima Systam pomaže vašoj zgradi ostaviti dugotrajan prvi dojam tako što posjetiteljima pruža nesmetano iskustvo bez ugrožavanja sigurnosti.

Saznajte više o sustavu Systam

img_KONE People Flow Ecosystem partner - Relay by savioke_680x425

Relay tvrtke Savioke

Relay, robot za dostavu osmišljen za ugostiteljsku industriju i bolnice, isporučuje hranu i potrepštine. Kad je riječ o ugostiteljstvu, može doprinijeti u poboljšanju zauzetosti, a time i prihoda, dok u segmentu medicine pruža isporuku u nadzornom lancu koja se može pratiti, čime istodobno povećava produktivnost, štedi na troškovima rada i poboljšava skrb o pacijentima.

Saznajte više o robotu Relay tvrtke Savioke

img_KONE People Flow Ecosystem partner - Amazon Alexa_680x425

Amazon Alexa

Alexa je usluga virtualnog pomoćnika ugrađena u proizvode kao što su zvučnici Amazon Echo Bluetooth. Stanari koji žive u zgradama opremljenima opcijom KONE Residential Flow mogu upotrebljavati uređaje opremljene tehnologijom Amazon Alexa za pozivanje dizala pri izlasku iz stana kako bi se izbjeglo čekanje.

Saznajte više o usluzi Amazon Alexa

img_KONE People Flow Ecosystem partner - iLoQ_680x425

iLOQ

iLOQ s vlastitim napajanjem i rješenjima za digitalno i mobilno zaključavanje pruža jedinstven način za osiguravanje svakodnevne pristupačnosti. Time se osigurava najmodernija sigurnost, pojednostavnjena administracija i ušteda u uporabnom vijeku, a ispituju ih i odobravaju sigurnosne organizacije. Sustav iLOQ S10 bez baterija i kabela sada je kompatibilan sa uslugama sučelja za programiranje aplikacija društva KONE. iLOQ Online proširuje izvanmrežni sustav zaključavanja u sustav upravljanja pristupom s daljinskim upravljanjem. Cilindri za zaključavanje na daljinsko upravljanje, čitači RFID i PIN kodova i vremenski upravljana elektronička vrata mogu se dodati u isto rješenje za zaključavanje sustava i bez problema komuniciraju s dizalom KONE MonoSpace® DX za dašak dodatne praktičnosti.

Saznajte više o sustavu iLOQ

Povezane teme

img_KONE DX related topics - Functional durable materials_668x376

Funkcionalni, izdržljivi materijali

Osmislite zdravu i higijensku unutrašnjost kabine dizala koju nikad nije bilo jednostavnije čistiti, održavati i čuvati u odličnom stanju uz naš novi raspon inovativnih materijala, uključujući laminate s pametnom površinom te površinama protiv mrlja i mikroogrebotina.

img_KONE DX related topics inform entertain and inspire_668x376

Rješenja za infozabavu društva KONE

Od zaslona za infozabavu do čarobnih zrcala za medijske sadržaje, dizala KONE klase DX pružaju mogućnosti uklapanja različitih načina informiranja, zabave i nadahnuća za putnike.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.