Materijali za dizala KONE klase DX

Funkcionalni, izdržljivi materijali

Dizajnirajte unutrašnjost kabine koja ostavlja dugotrajan prvi dojam i ostaje u najboljem izdanju tijekom čitavog uporabnog vijeka zgrade. Vaš izbor materijala i završnih obrada dizala ne utječe samo na izgled i osjećaj vaše kabine već i na to koliko je kabina jednostavna za čišćenje i održavanje.

img_KONE_feat_anti_fingerprint_1440x670

Materijali za dizala KONE klase DX

Laminati s pametnom površinom

Ovi inovativni materijali čine održavanje dizala čistim jednostavnijim nego ikad zahvaljujući ugrađenoj površini protiv mikroba i vrhunskoj otpornosti na mrlje, abraziju i ogrebotine. Sve male ogrebotine na površini mogu se „zaliječiti” termičkom obradom.

Premaz protiv mrlja i otisaka prstiju

Ovaj specijalizirani premaz pomaže da obojeni materijali za dizala od nehrđajućeg čelika izgledaju kao novi tako što sprječavaju stvaranje mrlja i čine otiske prstiju manje vidljivima.

Premaz protiv mikroba

Rukohvati posebno mogu biti izvor kontaminacije u prometnom dizalu. Naš postojani praškasti premaz protiv mikroba poboljšava higijenu dizala tako što sprječava širenje klica.

Jednostavno održavanje

Pogledajte kako naši funkcionalni, izdržljivi materijali za dizala štede vrijeme i trud smanjenjem potrebe za održavanjem i čišćenjem.

Povezane teme

img_ Mixed-light-Digital-elevator-DX-young-people-purpple-668x376

Revolucionarna rasvjetna rješenja za dizala

Stvorite odgovarajući ambijent uz revolucionarna rasvjetna rješenja. Naša nova ponuda uključuje difuznu, izravnu i neizravnu rasvjetu koja se može kombinirati za zapanjujući učinak.

img_KONE DX related topics inform entertain and inspire_668x376

Rješenja za infozabavu društva KONE

Od zaslona za infozabavu do čarobnih zrcala za medijske sadržaje, dizala KONE klase DX pružaju mogućnosti uklapanja različitih načina informiranja, zabave i nadahnuća za putnike.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.