Nadogradnje za KONE MonoSpace

Nadogradnje za KONE MonoSpace

Nakon nekoliko godina pouzdanog servisiranja vaše dizalo KONE MonoSpace® zaslužuje nadogradnju. Uz pakete KONE MonoSpace Upgrade DX možete uživati u svim prednostima potpuno novog dizala uz naš najnoviji tehnološki napredak i dizajnerske inovacije.

Naša ponuda modularnih paketa nadogradnje za brzu ugradnju pruža rješenje za sve vaše potrebe i proračune. Nadogradnja vam daje priliku da poboljšate sigurnost, radne značajke, energetsku učinkovitost i udobnost vašeg dizala KONE MonoSpace, kao i izgled modernizirane unutrašnjosti kabine.

To je lako nadogradivo rješenje koje se razvija s vašom zgradom tako što dodaje vrijednost i povećava privlačnost nekretnine za buduće stanare.

img_connectivity-680x425

Povezivanje za nesmetan protok osoba

Povezano dizalo daje vama i vašim korisnicima kontrolu, uz mogućnost dodavanja pametnih usluga kojima se dodaje vrijednost, a koje optimiziraju protok osoba, olakšavaju svakodnevni život korisnicima i osiguravaju da je vaša zgrada prilagođena budućnosti. Rezultat je prilagođeno iskustvo koje se razvija s promjenjivim potrebama stanara.

img_design-680x425

Redefinirajte korisničko iskustvo

Poboljšajte korisničko iskustvo zahvaljujući informacijama u stvarnom vremenu u pokretu, odnosno uzbudljivim, višeosjetilnim iskustvom u vožnji i drugim aplikacijama za pametne zgrade, koje čine svakodnevicu praktičnom poboljšanjem pristupačnosti i dostupnosti.

Saznajte više o korisničkom iskustvu

img_modernization_process_highlight_teaser-680x425

Osmislite plan za uspjeh uz društvo KONE kao svojim partnerom

Kao iskusni partner za pametne zgrade pomažemo vam u učinkovitom upravljanju zgradom na temelju cjelovitog pogleda na zgradu i protok osoba te uvida u ponašanje krajnjih korisnika kako bismo neprestano optimizirali protok osoba i poboljšali korisničko iskustvo.

Pročitajte više o društvu KONE kao svom partneru

POSTANITE PARTNER S PREDVODNIKOM ZA ODRŽIVOST

POSTANITE PARTNER S PREDVODNIKOM ZA ODRŽIVOST

Pomažemo vam u ostvarivanju vaših ciljeva ekološke učinkovitosti tijekom svake faze životnog ciklusa vaše zgrade: od projektiranja i izgradnje do održavanja i modernizacije. Naša energetski učinkovita rješenja i usluge za pametne ekogradove, zajednice s niskim udjelom ugljika i energetski samoodržive zgrade podupiru tekuću tranziciju prema održivijoj budućnosti za urbani život.

Paketi KONE MonoSpace® Upgrade DX

Imamo različita rješenja za nadogradnju vašeg dizala. Ugradnja se može izvesti u fazama i uz minimalna ometanja u korištenju zgradom.

img_monospace-package-upgrade-electrification_951x535

NADOGRADNJA ELEKTRIFIKACIJE

Nadogradnjom upravljača i sustava elektrifikacije vašeg dizala poboljšat će se njegova pouzdanost, ekološka učinkovitost, sigurnost i pristupačnost. Našim rješenjima za brzu ugradnju vaše će se dizalo ponovno osposobiti za rad u najkraćem mogućem roku. Povezivost čini vaše dizalo pametnijim i poželjnijim, a to vam pomaže da dobijete više vrijednosti od svakog kvadratnog metra uz nove usluge koje omogućuju digitalna platforma KONE i KONE Partner Ecosystem.

img_modernization-elevator-mod-modernization-related-2-951x535

NADOGRADNJA PODIZANJA

Jedinica za dizanje dio je vašeg dizala koja obavlja veći dio teških poslova, pa je nadogradnja istrošenih, zastarjelih strojeva ključna za održavanje sigurnosti i udobnosti vožnje.

img_KONE_Feat_Old_Lady-951x535

NADOGRADNJA MATERIJALA I DODATNE OPREME

Nadogradite unutrašnjost dizala novom signalizacijom, novim zidovima, materijalima za vrata i završnom obradom te zaslonima za medijske sadržaje i mnogo više.

img_monospace-package-upgrade-car-door-operator_951x535

NADOGRADNJA VRATA

Dodavanjem novih automatskih vrata u vaše dizalo poboljšava se sigurnost, no može se povećati težina i zauzeti veći prostor. Naša lagana vrata povećavaju prostor u kabini, a rade besprijekorno i tiho.

Postupak modernizacije dizala KONE

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.