Rasvjetna rješenja za dizala KONE klase DX

Revolucionarna rasvjetna rješenja za dizala

Stvorite odgovarajući ugođaj sa zadivljujućim novim dizajnom rasvjete dizala. Osim što je nužna u kabini dizala, rasvjeta je i svestrani element dizajna koji nadopunjuje korisničko iskustvo tako što vam pomaže stvoriti ugođaj koji tražite.

img_20180725_BS_KONE_AMOSREX_045_edit_landing_page_hero_1440x670

Rasvjetna rješenja za dizala KONE klase DX

img_KONE DX Class Lighting-Diffused and direct lighting_680x425

Difuzna i izravna rasvjeta

Ova vrsta rasvjete jednostavna je, ali učinkovita i pruža nesmetano i ujednačeno osvjetljenje koje je praktično koliko i privlačno. Naša ponuda rasvjete sadržava rješenja za rasvjetu koja su dobila nagradu Red Dot.

img_KONE DX Class Lighting-indirect lighting_680x425

Neizravna rasvjeta

Ako želite stvoriti suptilan izgled i ugodan ugođaj, neizravna rasvjeta savršen je izbor. Kontrast svjetlijih zona s mekom sjenom idealan je za poboljšanje svih vrsta dizajna interijera dizala. Neizravna rasvjeta idealna je i za okružja poput bolnica, u kojima bi moglo biti potrebno izbjegavati uporabu izravne rasvjete u određenim dizalima.

img_KONE DX Class Lighting-focused lighting_680x425

Usmjerena rasvjeta

Dodajte malo boje uz usmjerenu rasvjetu koja kombinira bijeli LED reflektor s obojenim konusom za stvaranje oštrog, jasnog osvjetljenja koje djeluje kao upečatljiv element dizajna.

img_Natural Wellnes - natural oak font_680x425

Kombinirana rasvjeta

Kombinirajte izravne i neizravne svjetlosne efekte kako biste unutrašnjosti kabine dizala dali kreativan, luksuzan izgled i dojam. Kombinirana rasvjeta daje vam mogućnost uravnoteženja rasvjete, sjene i boje za postizanje zadivljujućeg učinka.

img_New-buildings_Elevators_Design_Lightning-solutions_Hightlight-teaser_Mixed-lighting

Pametna rasvjeta

Obojite zidove svjetlošću kako biste stvorili pravi ugođaj. Prazno platno za stvaranje neprestano promjenjivog, višeosjetilnog iskustva dizala s prilagodljivim bojama i rasvjetom za promjenu pristupa kada je u pitanju ono što je moguće unutar kabine dizala.

Povezane teme

img_KONE DX related topics - Functional durable materials_668x376

Funkcionalni, izdržljivi materijali

Osmislite zdravu i higijensku unutrašnjost kabine dizala koju nikad nije bilo jednostavnije čistiti, održavati i čuvati u odličnom stanju uz naš novi raspon inovativnih materijala, uključujući laminate s pametnom površinom te površinama protiv mrlja i mikroogrebotina.

img_KONE DX related topics inform entertain and inspire_668x376

Rješenja za infozabavu društva KONE

Od zaslona za infozabavu do čarobnih zrcala za medijske sadržaje, dizala KONE klase DX pružaju mogućnosti uklapanja različitih načina informiranja, zabave i nadahnuća za putnike.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.