Signalizacija KONE klase DX

Pristupačna signalizacija jednostavna za korisničku uporabu

Prepustite upravljanje nad našim modernim, jasnim i pristupačnim opcijama korisničkog sučelja putnicima za sve vrste zgrade. Visokokvalitetna signalizacija prilagođena korisniku igra ključnu ulogu u osiguravanju nesmetanog protoka osoba u vašoj zgradi.

img_KONE_Feat_NEB_247_Landscape_graphics

Mogućnosti koje odgovaraju svrsi za svaku zgradu

Bez obzira na to opremate li jednostavnu stambenu zgradu, luksuzni hotel ili zdravstvenu ustanovu, naša svestrana, moderna linija proizvoda za signalizaciju ima sve što vam je potrebno kako biste osigurali jasne smjernice i učinili dizala što jednostavnijima za korištenje.

Obuhvaća ugradbene i površinski montirane uređaje s velikim izborom mogućnosti za zadovoljavanje svake moguće vizije dizajna i praktičnih zahtjeva, uključujući značajke otporne na vandalizam i mogućnosti za osiguravanje pristupačnosti dizala za slabovidne osobe.

Izaberite signalizaciju među pet ponuđenih linija

img_kone_feat_architect_landscape-073_680x425

KSS 700

Izgrađeno za današnjicu, spremno za sutrašnjicu: ugradbena linija proizvoda za signalizaciju KSS 700 za stambene i poslovne zgrade revolucija je u dizajnu dizala. Njezina modularna struktura znači da možete zamijeniti različite elemente, kao što su prednja ploča, zaslon, pa čak i tipke, kako biste dodali nove funkcionalnosti i stvorili jedinstven izgled i dojam.

img_KONE_Feat_Teenagers_Landscape-064_edit_highlight_teaser_680x425

KSS D

Sloboda dizajna u najboljem izdanju: linija proizvoda za signalizaciju KSS D za stambene i poslovne zgrade idealna je kada svojim dizalima želite dati upadljivu vizualnu prednost. Sadržava veliki izbor mogućnosti boja i završnih obrada prednjih ploča, uključujući moderan nehrđajući čelik i tiskani polikarbonat, kao i odgovarajuće uređaje za etaže.

img_KONE_Feat_Couple_Landscape-102_edit_highlight_teaser_680x425

KSS 280

Moderna trajnost: linija proizvoda za signalizaciju KSS 280 osmišljena je za pružanje jednostavnih i pouzdanih smjernica u niskim i srednje visokim stambenim zgradama. Sadržava elegantnu, izdržljivu prednju ploču od nehrđajućeg čelika i jasne LCD zaslone za upravljačku ploču kabine i uređaje za etaže, a dostupna je s djelomičnom upravljačkom pločom kabine ili upravljačkom pločom kabine cijelom visinom.

img_KONE-DX-signalization-KSS-140_680x425

KSS 140

Spremni za sve: linija proizvoda za signalizaciju KSS 140 otpornih na vandalizam namijenjena je niskim i srednje visokim zgradama u kojima se oprema dizala mora nositi s teškim izazovima. Sve, od prednje ploče do tipaka, zaslona, pa čak i vijaka, dizajnirano je da bude otporno na vandalizam. Signalizacija KSS 140 sukladna je s normom EN81-71 (kat. 1) za dizala otporna na vandalizam

img_KONE DX signalization-KSS H_680x425

KSS H

Pristupačna izvrsnost: vodoravna upravljačka ploča kabine poboljšava pristupačnost dizala korisnicima u invalidskim kolicima i slabovidnim osobama. Upravljačka ploča kabine, koja se ugrađuje zajedno sa standardnom signalizacijom u kabini dizala i ima rukohvat, sadržava iznimno velike tipke s taktilnim oznakama i Brailleevim pismom, a sadržava i završnu obradu od izdržljivog nehrđajućeg čelika.

Preuzimanja za signalizaciju društva KONE

Povezane teme

img_KONE DX related topics - Functional durable materials_668x376

Funkcionalni, izdržljivi materijali

Osmislite zdravu i higijensku unutrašnjost kabine dizala koju nikad nije bilo jednostavnije čistiti, održavati i čuvati u odličnom stanju uz naš novi raspon inovativnih materijala, uključujući laminate s pametnom površinom te površinama protiv mrlja i mikroogrebotina.

Kolačići

Primjenjujemo kolačiće kako bismo optimizirali funkcionalnost mrežnog mjesta i pružili vam najbolje moguće iskustvo tijekom pregledavanja našeg mrežnog mjesta. Ako vam je to u redu i prihvaćate sve kolačiće, samo kliknite na tipku „Prihvati”.

Možete pregledati i našu izjavu o zaštiti privatnosti.